As jefui o banca si as pleca intr-o vacanta de 3 luni in Dubai ) ( mai ceva k in filme )
As ramane surprinsa si apoi as incerca sa petrec cat mai mult cu cei dragi ( familie, prieteni, rude)
As incerca sa indrept toate rautatile pe care le-am facut si, as incerca sa fac cat mai mult bine celor din jurul meu. Consider ca, daca intri in contact cu o persoana, nu este din pura intamplare, poti face ceva pentru ea. Voi incerca sa las numai amintiri placute celor de care ma despart.
In primul rand, as pastra secretul doar pentru mine. Mias lua totae persoanele drage, si as merge undeva departe de toti, eventual sa ne distram la maxim, sincer nu as vrea sa afle, pentru ca vor fi mai mereu atenti cu mine, si se vor uita cu mila la mine, vazand ca mor si nu pot face nimic.
M-as ruga lui Dumnezeu(pentru ca El poate face minuni), mi-as cere iertare de la El pentru toate pacatele savarsite, de la toata lumea pe care (cred eu ca) am suparat-o, as incerca sa ma impac si cu dusmanii mei, apoi mi-as chema rudele, prietenii, si pe toti cei dragi langa mine.
Nu in ultimul rand, m-as stradui sa fiu optimista. Minuni exista, incepand cu cea prin care Iisus Hristos (care se facuse om) a murit, iar dupa trei zile a inviat.De ce nu s-ar intampla si cu noi la fel? Si nu e numai asta.Eu am auzit si am vazut multe minuni.Important e sa credem in ele, si sa ne rugam Domnului cu toata increderea, si sa speram pana in ultima clipa.Asta e datoria omului:sa spere. Daca spera, inseamna ca crede cu adevarat in Dumnezeu, iar daca nu spera, inseamna ca nu crede cu adevarat in Dumnezeu, ceea ce este un pacat.In plus, trebuie sa ne rugam ori de cate ori putem, nu doar atunci cand ne loveste un necaz.In rugaciunile noastre, trebuie sa-i multumim cat mai des pentru tot ce a facut, si face pentru noi.