Pai nu e buna? impart cu tine banii si cu natalia, golden si alti din lista mea
I-as pune pe oameni in dificultate, creandu-le situatii jenante si infricosatoare, eu fiind spiridusul malefic al lui Mos Craciun.
As bantui-o pe una )
Dar mai intai imi vizitez niste vecini, fosti colegi, si merg cu colinda la vecine, foste colege.
//EDIT: L-as vizita pe CristiDinBucuresti si i-as fura toate tocurile din casa, si ca bonus i-as schimba si parola de pe TPU.
Aș speria lumea, mai ales fetele. Aș face ca o fantomă sau cine știe. Plus că, cu simțul meu pentru dreptate, aș mai da câte o palmă pe ici-colo. Eventual intru unde vreau fără să știe nimeni. Dar să fie și hainele invizibile, nu doar eu. Că iarna ce fac?
Și când te gândești că unii intră în depresie și se sinucid pe motivul că viața lor e de rahat pentru că nimeni nu îi vede, nimeni nu îi bagă în seamă...
Nu te băga cu mine în seamă aiurea ca să nu fii băgat la rândul tău altundeva. Când o să îți vin eu să îți răspund la întrebări, atunci să îmi evaluezi răspunsul. Ia-te de mânuţă cu Cristi din Banat, geamănul tău și sa va duceți unde o fi apa mai adâncă și cristalină.
Mi-as face viata mai buna, as merge oriunde
Si desigur ca m avoi razbuna pe altii, sa le fac de rusine, sai dezbrac pantalonii, sa ma bișesc linga dinsu ca tipa este el))) caroci putine lucruri bune