Am mai raspuns la o intrebare de genu.M-as duce sa inot in ocean.
Si e mai bun De Gea .Iar pe primul loc e, evident Casillas.
Cel mai bun portar din lume e Courtois, Casillas pe doi, iar pe 3 Neuer, 4 De Gea
https://www.youtube.com/watch?v=jaSgmtcpE98
Tu esti mai mic, n-ai de unde sa stii tu )Courtois e mai aproape de varsta ta, de aia zici tu asa.
Https://www.youtube.com/watch?v=iwz_yFr9OsQ
La ce traiectorie a gasit Ramos,nebunu' (in sensul bun),a fost aproape sa scoata mingea aia.DIn momentul ala. BEST GK OF ALL TIME! De Gea, statea si se uita cum intra in poarta, Casillas, cel mai probabil reactiona, dar nu cred ca o apara
Te inteleg, cineva trebuie sa tina si cui cei slabi. Poate in timp courtois o sa se remarce mai mult, dar oricum, pe Casillas nu-l intrece nimeni nicodata.Nu exista portar cu mai multe campionate castigate.
Aici iti dau dreaptate! E la egalitate cu COurtois(sau peste, ca talent), ca istorie, e peste Courtois cu mult, dar asta are doar 23 de ani, o sa devina in cativa ani, cel mai probabil official cel mai bun.Stai asa putin, tu ii cataloghezi in functie de aspectul fizic, no?
Nu.Cred ca tu faci asta.Ca nu vad altfel cum poate fi courtois mai bun la ceva decat casillas sau de gea.
Eu sunt baiat, si stii bine ca nu sunt pe invers, deci ...pentru mine e chiar imposibil sa fac asa ceva
Pai atunci stii si tu ca De gea si Casillas sunt mai buni, dar nu vrei sa recunosti.Ii iei aprarea favoritului tau.Ce draguuut!
Vai multumesc .Deci ai recunoscut indirect cine-s cei mai buni )
In cazul lui Casillas iti dau dreaptate, in cazul lui De Gea, De Gea e sub Courtois cu mult
Nu ma mai cert cu tine.Ti-am zis, e bine ca iti sustii favoritul, chiar daca nu e foarte bun.Are si el nevoie de incurajare. Poate in timp, se va afirma mai mult.
Ok...daca zici tu
Dar, uita-te aici daca ai timp, te rog, si daca vrei, bineinteles :D
https://www.youtube.com/watch?v=cGXsJDZgGUs
Uita-te si prin comentarii :D
Tu chiar nu te lasi.
Ma las! Dar uita-te la video-ul ala
Prefer sa ma uit la cum castiga Spania campionatul mondial
Prefer sa-l castige Belgia...
Prefera in continuare. Spania a castigat deja unu+ 2 europene.Toate consecutiv. Ceva unic in istorie.
Belgia e preferata la castigarea campionatului mondial din 2020. Uita-te ce echipa au .Hey...sper sa nu te certi cu mine, pe tema asta, mi-ar parea foarte rau...Mai bine incetez acum...E asa cum zici tu Fiecare cu parerea lui
Nu stai linstit.Asta cu belgia nu are rost sa ma cert, mai degraba ajunge courtois peste de gea.
Chestia e ca m-ai ajutat mult, m-ai ascultat, si apreciez foarte mult.Si nu as vrea sa te superi pe mine, pentru o chestie, care e irelevanta, din orice punct de vedere.Deci..I'm sorry
As fura o cutie de Merci si i-as oferi-o cuiva.Si as mai fura una pentru mine.Si inca una pentru ca pot si nu imi va mai pasa de pedeapsa.
Probabil mi-as cere iertare de la toti cei pe care i-am suparat, mi-as plati toate datoriile si, daca as mai avea timp, as lua primul zbor catre Elvetia si as incerca sa-l intalnesc pe Roger Federer.
Şi de la mine, nu?
Mi-aş vizita bunica, că nu am văzut-o din septembrie și am supărat-o și deci trebuie să îmi cer scuze pentru asta. (._.)
Da.
Maaa,nu ti-e rusine? Sa-mi zici asa?
deloc
Daca te rog frumos, imi zici pe celalat nume?
ok.
Multumesc!
Cu siguranță, n-aș pierde timpul. M-aș gândi foarte bine în ce mod aș vrea să petrec ultimele clipe. Din perspectiva mea, aș sta cu persoanele cele mai importante pentru mine și aș spune lumii lucruri pe care, până acum, nu am avut curaj să le spun. Oh, și cred c-aș încerca să mănânc sushi.
Mindfulness întreabă: