Daca ar fi cred ca asi face ceva nebunesc, as sparge o banca, as fura o masina ...sa ma joc cu politia sa ma urmareasca prin lume
Ceva care,in acelasi moment, sa-mi multumeasca spiritul megalomanic si sa apara si pe CNN, Reuters, Al-Jazeera, BBC sau NBC.Deductiile le faci tu.Si,desi nu se poate oferi o traducere convenabila in romana, un alt obiectiv ar fi to get even.
Cred că aș scrie o scrisoare de "rămas bun" după m-aș îndinde și aș asculta muzică amintindu-mi de momentele frumoase.
O moarte rapidă. Mi se pare aiurea sa trăieşti ştiind că mai ai doar câteva ore din viaţă. Sau probabil aş bea şi după aş dormi orele alea toate.
Mas plimba toata ziua cu castile in urechi pe strada asta inainte de a imi lua ramas bun de la cei dragi
As sta singura si as asculta muzica. Ma gandeam ca as zice cuiva "te iubesc" sau "te iubeam", ca astea sunt importante, dar ce rost ar mai avea?
M`as duce la fata de care`mi place si i`as marturisi )
Vorbesc cu ea pana se ajunge la.=]]]
P.S : Buna ideea cu Joint-u
Probabil as fi speriat chiar daca as zice ca m-as face astronaut stiu ca ar ramane doar o iluzie
M-as duce la toti prietenii i-as aduna si pe parinti si as da un party pe care sa nu il uite nimeni eu asta as face da e viata ta