Daca trebuie din lista propusa de tine as alege vrajitor pentru ca as putea face nenumarate vraji, as putea face farse la lume, as putea experimenta chestii(poate si pe oamenii din jur) etc si in plus mi se pare cel mai tare.
Daca ar fi sa aleg din mai multe chestii as alege sa fiu un ninja(gen Shinobi) pentru ca as fi(ne)*simtit, rapid, as fi supraomenesc, as uimi lumea din jur cu chestiile uimitoare pe care le-as putea face, as putea folosii chakra(nenumarate moduri si thenici) as putea fi un assassin nevazut si nestiut, as sfida pe oricine etc intr-un cuvant AWESOME sau INVINCIBIL
P.S. Este absolut parerea mea rog fara jigniri : )
P.S. O intrebare interesanta si tare in acelasi timp
Daca as avea puterile ce ne sunt prezentate in toate filmele si anime-urile contemporane mi-ar place sa fiu un Vampir sinistru muhahaha
Bună!
Aş vrea să fiu o fantomă, să pot bântui persoanele care mă urasc *feelingmalefic* , să vorbesc când vreau eu cu oamenii pe care îi iubesc... Bine, asta după ce o să mor.
Înainte nu îmi plăceau chestiile cu fantome, şi tot ce ţineau de ele. Dar recent am citit o carte care mi-a schimbat părerea - Îngerul păzitor de Danielle Steel.
Baftă!
Varcolac cu puteri de vrajitor, eu incerc sa ma transform intr-o astfel de creatura, daca stii cum spune-mi.
Aleg vampir, ca-mi place The Vampire Diaries, si nu numai. doar ca mereu m-au fascinat vampirii. in sinea mea stiu ca nu sunt adevarati dar daca stau singura undeva unde este intuneric imi zic : "Daca e un vampir in spatele meu? "
Horia_8139 întreabă: