Totul, execeptând relația mea cu prietenii adevărați ce i-am dobândit în timp. EVERYTHING
Nu cred că asta s-ar întâmpla. Mă rog decât să mai trăiesc așa aș apela la orice schimbare dar decât să-mi pierd prietenii actuali...Mi-ai dat de gândit. Aș vrea pur și simplu să retrăiesc tot, fără să afecteze tot ce este bun în viața mea, dacă este ceva. Sau...nu mai știu ce vreau să schimb, fir-ar. .
Nimic. Nu vreau să schimb nimic. Toată lumea are defecte, dar nu toţi încercăm să trăim cu ele.
Te inteleg...dar eu in locul tau as incerca sa privesc doar partea buna.
E bine uneori si sa te schimbi, dar nu complet.Pana la urma nu te-ai nascut ca sa le faci la plac tuturor.Defecte avem cu totii.Fiecare vrea sa scape de ele, dar aproape niciunul nu poate.De ce? Pentru ca fac parte din noi.
Daca stau sa ma gandesc, si eu as avea o gramada de schimbat la mine.Ma mai gandesc o data, si-mi dau seama ca mi-e prea lene ca s-o fac...Asa ca ce-mi mai ramane de facut? Sa ma impac cu mine.
Toata voma asta, cum ar numi-o unii, e ca mersul pe bicicleta.Prima data cazi, te alegi cu cateva zgarieturi si plangi... dupa care decizi daca vei continua sa inveti, daca vei renunta, sau daca vei ramane pe loc.Tu doar stationezi...de unde si nehotararea asta a ta.
Asi vrea sa nu mai fiu asa de repezita si sa comentez la orice si la orice doar pentru dragul de a comenta
Da, dar în mintea mea m-aș schimba mai mult pentru ca ceilalți să mă placă, cei care mă ignoră în momentul de față. Pentru mine contează foarte mult părerea altora, a mea mai deloc. Cu idei bune sau nu, ăsta sunt eu și vreau schimbare dar în sensul bun sau poate în celălalt sens. Sau poate ar trebui să-mi schimb modul de gândire, gândesc prea fantasy, in fairytales și asta mă îndepărtează de lume încet-încet orientându-mă spre death.
Repezită? Îți dai cu părerea și asta e bine. N-am văzut la vreo întrebare de pe TPU vreo interdicție la răspunsuri. Deci, scrie ce simți pe site, ce vrei oricând vrei. Pentru asta e TPU. Văd că ești un user activ, și asta e bine, nu văd care e problema. Poate mai bine aș avea eu grijă să nu mai alerg după visuri pierdute forever.
Da, știu, este de rău să ingori persoanele care merită cu adevărate și le poți fi prieten și să alergi după prietenia doar a celor care te caută din interes, care nu le-au păsat și nici nu le pasă de acel cineva.
Mi-e cam greu fiindcă mă încred aproape în oricine și asta nu e tomcani de bine, cred, Cred că aș vrea să nu mai scriu atât pe TPU fiindcă bag userii în boală și dup-aia mă-njură.
Nu e rau, e o nebunie totala.
Tu te increzi in oricine, iar eu nu ma incred aproape in nimeni.Astea doua-s defecte in legatura cu care chiar trebuie facut ceva. Oricum, asta e destul de usor de ajustat de la sine.Totul in viata e alegerea noastra. Daca ai fi incercat vreodata cu adevarat sa nu-ti mai pese asa de mult de parerea celorlalti si sa nu mai ai incredere oarba, sunt sigura ca starea ta ar fi fost cu totul alta.Cam asa suntem noi oamenii.Ne cautam mereu scuze.
Si pana la urma, daca te injura vreun user, care-i problema? Injuraturile scrise din fata monitorului spun destule despre cel care le scrie, nu crezi?
Cam așa, spun multe. Ca să revin la viață aș avea cam multe de făcut...Dar când văd persoanele dragi mie respectiv prietenii (real) aproape parcă sunt în stare să încerc. Și, calitate sau defect, eu aș vrea să fiu prieten cu toți, bine sau nu...Hm...Ai idei foarte bune despre viață. Mi-e astea îmi lipsesc sau nu, maybe am o altă percepție, nu chiar bună, sun obișnuit să fiu loser și să nu sper că voi reuși ceva. Mă aștept ca FloriDaniel, userul ce a pus întrebarea să aibă dureri de cap, la câte scriu eu, mă banează ăștia că nu mai au spațiu.
As vre sa fiu mai disciplinat, sa nu fie diferenta intre ce gandesc si simt si ceea ce fac.
Sufletul.Sa nu mai simta atat de mult.Pentru restul exista operatii estetice( pe care nu le-as face niciodata).