Ce pot spune, sunt ok cum sunt in schimb as vrea niste briciuri calumea, 2 3 stropuri si 2 3 chietre speciale.
In rest, timp sa ma barbieresc in caphehe.
Pfft,dramatizezi prea mult.Si eu faceam asta si uneori inc-o mai fac.
Incearca sa te informezi si de problemele altora.Probleme reale.Filme,documentare,carti...pe mine astea m-au ajutat sa-mi formez o parere si sa nu-mi mai detest viata chiar asa de mult.
http://www.scribd.com/doc/49523/Mam-hotarat-sa-devin-prost
O intrebare totusi:
Tu vrei sa iesi din starea asta, sau vrei sa te afunzi si mai mult in ea?
Defectele mele tin departe toate slutele you should marry me :X
Poate așa este, poate nu știu să îi prețuiesc. Chestia e că în mintea mea s-a instalat acel gând de sedentarism, că nimăni nu-i pasă de mine. Acum mai mult mi-e foarte teamă să nu îi pierd, pe cei ce mă înțeleg, mă tot gândesc că e un vis prea frumos din care va trebui să mă trezesc odată și odată însă nu vreau acest lucru. Mi-e atât de teamă încât nu mai gândesc rațional câteodată. Sunt obișnuit ca mulți să mă părăsească, să mă uite. Îi mulțumesc Domnului pentru tot ce mi-a dat El, nu sunt din fericire un copil sărac lipit, fără familie, fără vreo rudă, singur pe lume care va trebui să-și poarte singur de grijă pentru că altfel moare de foame.
Amu sincer vorbind, cred ca fiecare ar vrea sa schimbe ceva la el, ca e vorba de caracter, infatisare, bla...
Eu ma iubesc asa cum sunt, ma crezi?