| AutumnDay a întrebat:

Ce ai vrea sa schimbi la tine?

41 răspunsuri:
| blueheart a răspuns (pentru DDCC):

Avem prea multe asteptari de la ceilalti... happy

| Liviu a răspuns:

Ce pot spune, sunt ok cum suntrolling on the floor in schimb as vrea niste briciuri calumea, 2 3 stropuri si 2 3 chietre happyspeciale.
In rest, timp sa ma barbieresc in caprolling on the floorhehe.

| Holocaust a răspuns (pentru DDCC):

Pfft,dramatizezi prea mult.Si eu faceam asta si uneori inc-o mai fac.
Incearca sa te informezi si de problemele altora.Probleme reale.Filme,documentare,carti...pe mine astea m-au ajutat sa-mi formez o parere si sa nu-mi mai detest viata chiar asa de mult.
http://www.scribd.com/doc/49523/Mam-hotarat-sa-devin-prost
O intrebare totusi:
Tu vrei sa iesi din starea asta, sau vrei sa te afunzi si mai mult in ea?

| DDCC a răspuns (pentru Holocaust):

Sincer, aș vrea dar parcă mintea mea e tot blocată, nu mă lasă să fac vreun pas decât în mediul virtual unde știu că aproape nimeni nu mă cunoaște. Și, ce fac eu acum e să mă tot afund.

| GoddessMaui a răspuns (pentru Holocaust):

Defectele mele tin departe toate slutele cool you should marry me :X

Greu...
Totusi incearca sa nu faci nimic stupid.Mai asteapta o vreme, sa te intelegi, sa-ti gasesti un rost... Uneori timpul chiar le rezolva pe toate.

Și ce dacă aș face? Cui i-ar păsa oare? Știu, dă-i timpului timp, câteodată nu mai cred în asta.

Ziceai totusi ca ai prieteni. Unii nici macar nu-s capabili sa lege o relatie de prietenie.Stii,acolo-s problemele reale...
Nu prea stii sa pretuiesti ceea ce ai.

Poate așa este, poate nu știu să îi prețuiesc. Chestia e că în mintea mea s-a instalat acel gând de sedentarism, că nimăni nu-i pasă de mine. Acum mai mult mi-e foarte teamă să nu îi pierd, pe cei ce mă înțeleg, mă tot gândesc că e un vis prea frumos din care va trebui să mă trezesc odată și odată însă nu vreau acest lucru. Mi-e atât de teamă încât nu mai gândesc rațional câteodată. Sunt obișnuit ca mulți să mă părăsească, să mă uite. Îi mulțumesc Domnului pentru tot ce mi-a dat El, nu sunt din fericire un copil sărac lipit, fără familie, fără vreo rudă, singur pe lume care va trebui să-și poarte singur de grijă pentru că altfel moare de foame.

De ce sa-ti fie teama de ceva ca inca nu s-a intamplat si care probabil nici n-o sa se intample vreodata?
Sa privim partea buna, totusi.Macar esti constient ca in mintea ta s-a instalat un gand cam nefavorabil.E un prim pas, in caz ca nu stii.

| 4b a răspuns:

Amu sincer vorbind, cred ca fiecare ar vrea sa schimbe ceva la el, ca e vorba de caracter, infatisare, bla...
Eu ma iubesc asa cum sunt, ma crezi?laughing

Întrebări similare