Pai... Facebook, dar doar pentru ca se incadreaza in aceasta categorie, insa o folosesti si pentru alte lucruri ( )
Nu socializez prin aplicatii.
Prefer viata reala.
Intrebarea ta e prea generala... eu aveam 30 si de ani cand a aparut internetul asa ca nu am crescut cu aplicatii si poate de aceea sunt old school...
RAY... ce e cu tine mama draga... puneai intrebari mai inteligente acum ceva vreme.
Wapp, discord si cam astea dar le folosesc tot mai rar, site-urile sportive pentru articolele pe care le citesc, mai bag eventual niste comentarii pe acolo cand am chef si timp, nu s-ar pune ca aplicatii dar e o tot o forma de socializare, TPU
Skype, whatsapp, Facebook, asta socializare real time, restul, mai sunt si forumurile.
Cred ca esti prea axat pe virtual...
Precum ti-am zis, nu am crescut cu asa ceva, am grup de biciclisti, de it-isti, de fotografi cu care interactionez real nu virtual. Iesim cu tzoaclele la photo shooting, la traseee, la bere si discutii samd.
Caut oameni cu pasiuni comune dar cu care sa comunic fata-n fata...
Internetul doar ma ajuta sa-i gasesc pe acesti oameni, nu sa comunic cu ei exclusiv pe aceasta cale.
Poate ar trebui sa faci la fel.
Cei drept ai dreptate,am tot cautat si eu persoane care le plac mersul pe jos sau un grup de comunitate de slabit,dar nu mi-a placut ca aveau tot felul de convingeri sf, dar nu am gasit, desigur as vrea persoane care gandesc ca mine, dar na am anexitate, e bine ca macar socialilez cu clienti, am cautat doar virtual iubita dar ce sa fac sa vb cu necunoscute de pe strada?
Te inteleg...
Cred ca anxietatea asta are de a face si cu faptul ca stai prea mult timp online.
Si eu lucrez de acasa pe pc-ul meu, cand ma intoxic de munca ies cu tzoacla. si daca am chef de vorba stiu sigur ca cel putin 9 din 10 biciclisti vor vorbi cu mine daca ne pupam pe subiect, si primul e bicicletele apoi trafic, nesimtiti in trafic, specificatii bicla samd. Si uite asa dintr-una intr-alta din 10 biciclisti sigur imi fac cel putin 5 amici.
Nu. Iubita virtuala nu e iubita, e doar un surogat emotional, care mai devreme sau mai tarziu te va dezamagi.
Cu femeile e mai fragila treaba. Nu le abordezi pe strada, alea care cedeaza sunt de obicei femei slabe de caracter sau mai rau.
Trebuie sa le cunosti intr-un anumit context social ca sa nu pari weard, gen party sau reuniune de grup, intelegi tu.
Per total: iesi mai mult din casa, socializeaza cat de mult poti, fii tu!
Nu e rusine sa ai ceva kilograme in plus, important e sa faci ceva pentru sanatatea ta.
Eu ma tin cu bicla dupa oameni cu "greutate" care alearga in parc si ii incurajez mereu.
"Hai coane, hai ca poti..." ma dau jos de pe bicla si alerg pe langa ei cu bicla de mana pentru pentru ca apreciez ambitia...
Multi dintre ei mi-au devenit prieteni.
Nu te da batut!
Drumul de o mie de mile incepe cu primul pas!
Eu nu folosesc nicio aplicatie pentru ca nu mai am pe nimeni cu care sa mai vorbesc. Am avut inainte 2 fosti colegi de liceu cu care mai vorbeam si mai pastram legatura dar asta vara si-au batut joc de mine asa ca nu mai am pe nimeni cu care sa vorbesc.