Pai fata aia nu mai e prietena daca ti a furat iubitul. e o proetena falsa si ipocrita. o prietena adevarata spune nu pot sa fim impreuna pentru ca tin la prietena mea si nu vreau sa o tradez iar un iubit care te iubeste cu adevarat nu isi insala iubita cu prietena ei. ar trebui sa discuti cu ea si sa fi foarte ferma cu ea. explica-i ca nu mai vrei sa fiti prietene. nu are rost sa fi prieten cu o persoana care te tradeaza. sper sa treci peste!
Inseamna ca nu ai avut nici o prietena si nici un iubit.Altfel nu ti-ar fi facut asa ceva.Nu merita sa plangi dupa nici unul dintre ei.V-or pati la fel.Accepta o alta relatie si cauta alta prietena.Pa.
O decazi din drepturi Nu va mai fi BFF-ul tau.Acum serios..incearca sa ii uiti pe amandoi..treci mai departe..nu et meritau
Poi...ai putea sa incerci sa uiti de amandoi si sa pari mai fericita in preajma lor...sa fim seriosi daca BFF-u' tau iti fura ceva important nu te merita ca si acel baiat (chiar daca inca il mai placi), daca vei face asa cum ti-am spus va fi totul ok'
PS: eu am in clasa aceeasi problema cu 2 colege foarte bune
Atunci amândoi sunt stupizi. Prietena pentru că l-a furat şi iubitu pentru că a căzut în plasă. Nici unul nu merită iertare.
Deci pur şi simplu treci peste şi încearcă să pari nepăsătoare ca să nu le acorzi satisfacţie.
Eu zic ca am dreptate. acum faci ce vrei tu. daca vrei sa ai o prietena tradatoare care iti fura iubitii e treaba ta .
CarmencittaBoSS întreabă:
тєqυιℓα întreabă: