Eu am ore de la 12-19 sigur ca as lipsi si eu, dar imi place prea mult de dirigmea.Vezi ca trebuie sa gasesti o scuza daca nu ai un diriginte mai bun.La noi una din clasa a lipsit in ultima saptamana ca sa se duca la piscina si diriga a lasat-o fara probleme
Ce dracului inseamna aia dirigimea?
E grele cu romana, draga.(diriga e profa de romana, nu conteaza)
Ai fi vrut tu sa o ai pe dirigmea cand erai junior
Eu aveam pe diriga mea se pare ca lenea a dat in tine din primle zile de scoala, am sa trimit o cerere la sanepid sa va bage scoala sub carantina, aveti virusul lenii in ea, pe tine la spitalul de glumeti ca asta meriti
Eeeeee da de unde eu nu-s mai dusa decat Marghioala. Avem si colegi noi asa timizi care nu stiu cum sta treaba la noi.Noi deja planuim unde sa mergem, ce cu atata scoala
Baaaaaa ) fa-ti un dus rece ca eti aiurea'n tramvai, eu ai zic de lene si ea o da in excursii
La mine colegii fac deja pariuri pe seama mea cum sa nu fiu tampita?!
Da, tocmai mi-am facut si ma rog ca-s normala ca-s tampita aceias tarana sunt
Tu ai pus ceva "mirodenii" in cana de lapte cu cacaoua? prea ti-o iau degetele aiurea citeste ce ai scris
țărână Acum ma mai freci, mult?
Uuuu, buri buri buri
prin asta ce intelegi? " tocmai mi-am facut si ma rog ca-s normala ca-s tampita" zau daca nu e aiurea de tot
Ori tampita ori normala aceias țărână sunt...
Ce dracu ma freci?
Ai un vocabular bun de sters cu el la ..nas
Ma scuzati, alteta!
*ii varsa sticla cu rachiu pe corp*
Daca nu ai fi vrut sa fi "frecata" nu mai dadeai replay
Am uitat sa rad
Chiar ca se-nrampla ceva cu mine...
Stiu care-i hiba, vezi ca ai aplicat pe gat, la spate, o eticheta unde scrie perioada de garantie, vezi sa nu-ti fi trecut garantia
Din ce magazin mucegait ai fost cumparat?
Ce bine-mi pare ca ai luat teapaaa
Ce bine-mi pare bla bla bla
Inafara de noi a mai raspuns unu la intrebare 20 raspunsuri+asta...
Oricum trebuie sa plec, ca am ore de la 12 si pana ma aranjez...
Pa :-D
Nu are nimic... absente si note nu o sa se puna, o sa fie vesnicele intrebari "ce ai facut vacanta asta" si daca ai un profesor nou "cum te cheama"
eu am chiulit in prima zi de scoala
Nu are nimic eu nu ma duc toata saptamana n-are ce sa iti faca baga o scuza care sa mearga si du-te de luni ca nu iti face nimic
LoveForShania întreabă: