Eu am ore de la 12-19 sigur ca as lipsi si eu, dar imi place prea mult de dirigmea.Vezi ca trebuie sa gasesti o scuza daca nu ai un diriginte mai bun.La noi una din clasa a lipsit in ultima saptamana ca sa se duca la piscina si diriga a lasat-o fara probleme
E grele cu romana, draga.(diriga e profa de romana, nu conteaza)
Ai fi vrut tu sa o ai pe dirigmea cand erai junior
Eu aveam pe diriga mea se pare ca lenea a dat in tine din primle zile de scoala, am sa trimit o cerere la sanepid sa va bage scoala sub carantina, aveti virusul lenii in ea, pe tine la spitalul de glumeti ca asta meriti
Eeeeee da de unde eu nu-s mai dusa decat Marghioala. Avem si colegi noi asa timizi care nu stiu cum sta treaba la noi.Noi deja planuim unde sa mergem, ce cu atata scoala
Baaaaaa ) fa-ti un dus rece ca eti aiurea'n tramvai, eu ai zic de lene si ea o da in excursii
Nu are nimic eu nu ma duc toata saptamana n-are ce sa iti faca baga o scuza care sa mearga si du-te de luni ca nu iti face nimic
La mine colegii fac deja pariuri pe seama mea cum sa nu fiu tampita?!
Da, tocmai mi-am facut si ma rog ca-s normala ca-s tampita aceias tarana sunt
Tu ai pus ceva "mirodenii" in cana de lapte cu cacaoua? prea ti-o iau degetele aiurea citeste ce ai scris
Uuuu, buri buri buri
prin asta ce intelegi? " tocmai mi-am facut si ma rog ca-s normala ca-s tampita" zau daca nu e aiurea de tot
Ori tampita ori normala aceias țărână sunt...
Ce dracu ma freci?
Stiu care-i hiba, vezi ca ai aplicat pe gat, la spate, o eticheta unde scrie perioada de garantie, vezi sa nu-ti fi trecut garantia
Ce bine-mi pare bla bla bla
Inafara de noi a mai raspuns unu la intrebare 20 raspunsuri+asta...
Oricum trebuie sa plec, ca am ore de la 12 si pana ma aranjez...
Pa :-D
Nu are nimic... absente si note nu o sa se puna, o sa fie vesnicele intrebari "ce ai facut vacanta asta" si daca ai un profesor nou "cum te cheama"
eu am chiulit in prima zi de scoala
LoveForShania întreabă: