Dai prea multa importanta relatiei.
Te inteleg ca ti-e greu si ai stari aiurea dar daca te gandesti la asta iti faci doar rau si nu se intampla nimic.
Uite, iti dau un sfat :
Fa lucrurile pe rand.
Scrie pe o foaie niste lucruri care te apropie de a avea o iubita - chestie ce o folosesc eu cand vreau rezultate in altele.
De exemplu : "dupa cele 5 etape, o sa fiu pregatit sa imi fac prietena." - asta sa gandesti tu mereu in loc de "nu am prietena, nu o sa am niciodata" si altele.
Iar Etapa 1 sa zicem ca e legata de fizic, te apuci de sport o anumita perioada de timp - te poti interesa singur aici, nu e nevoie sa spun prea multe.
Trebuie sa aiba o data in care o incepi si una in care o termini (valabil la toate).
Etapa 2 - Aici sa zicem ca ai un anumit defect, nu stiu...sa zicem ca nu ai incredere in tine.
Poate ca iti suna aiurea,dar chiar sunt exercitii pentru asta care chiar functioneaza, cauta carti despre asta, incearca sa intelegi ce problema ai si FA CEVA sa treci peste.
Am citit multe articole interesante de la Marius Simion, am vazut acum mult timp ca avea o carte despre incredere in sine, de pe nlpmania, poti incerca aia.
Sau cauta carti de la straini daca e vorba de asta.
Etapa 3 - etc
Etapa 4 - etc
Etapa 5 -etc
Nu trebuie sa fie 5 etape,e doar un exemplu.
Ideea e sa faci ceva,IN ORDINE,sa te faca sa te simti pregatit sa ai o tipa.
Lucreaza la defecte,pas cu pas,in orice : cariera,relatii cu ceilalti, etc.
Inca ceva FOARTE important :
Gandurile "nu am aia, sunt praf, nu o sa fiu mai bun niciodata" etc o sa genereze depresie, deznadejde, etc pe cand "dupa cele 5 etape o sa reusesc " o sa genereze speranta, o stare de bine, vointa, etc.
E o alegere, in mare parte.Deci,in loc sa te distrugi singur,te incurajez si sfatuiesc sa incepi sa te ridici,incet si sigur.
Inlocuieste gandurile alea - asta e o etapa in sine,iar starile in ceva timp o sa fie bye bye.
Legat de relatii,majoritatea sunt praf,sunt gelosi si posesivi,se inseala unul pe altul,stau de frica de singuratate impreuna,meh, nu e chiar asa rau sa fii singur.
In rest, iti doresc multa bafta, daca spuneai din ce motive consideri ca esti singur si nu poti sa tii faci prietena, poate te ajutam si eu si restul cu sfaturi, dar cum am spus : sunt destule carti sa te ajute.
Apuca-te de sala daca te ti bine, si iti faci un corp frumos o sa prinzi incredere in tine
Fete? Cine are nevoie de ele asa de des? Este foarte usor in ziua de azi sa convingi o fata sa iti pice in pat doar ca trebuie sa fi "curajos" si sa le abordezi
Nu iti trebuie o relatie serioasa, ci doar sa vrajesti pe una si sa te culci cu ea. Nu conteaza mereu aspectul fizic ( infatisarea ) si daca esti refuzat treci la alta, sunt atatea fete dar atatea, extrem de multe, nu ai cum sa nu gasesti
Ai 25 ani, iesi in club, mai ales daca ai si masina este si mai usor sa agati
Acum ca sa nu se supere fetele care citesc, nu toate sunt usoare dar eu sunt convins ca fiecare are cate o slabiciune Asa ca treci la treaba, viata este frumoasa si trebuie traita, multe fete poate deja te asteapta si tu stai in casa, baga mare ca s-a creat pe lumea asta perechea pentru fiecare
Ba conteaza aspectul fizic. Si nu, nu e deloc usor sa convingi pe una sa-ti pice in pat. Fetele nu fac sex asa de usor, majoritatea vor relatie pentru asta sau sa fi catelusul lor.
L-ai vazut pe dorian popa cum era inainte? Orice e posibil. Nu stiu ce defecte ai sau crezi ca ai dar poti sa te schimbi fizic mergand la sala sau adoptand o coafura care te avantajeaza. Unii baieti isi lasa barba si arata mult mai bine.
Este posibil ca unele defecte sa ti le faci tu mintal, uneori suntem mai asprii cu noi insine de aia nu ai incredere in tine.
Fii puternic.
Cum arata Dorian Popa inainte? A aratat bine totdeauna chiar daca nu era musculos.
Fixeaza-ti alte prioritati. Apar si fetele daca tu esti om cum trebuie, ingrijit, scolit, cu un job, cu bun simt si capabil sa iubesti cu adevarat.