Pana la urma daca tu nu esti fericita eu zic ca ar trebui sa vi in tara, ca pana la urma si aici se face scoala pentru ca ce conteaza sa ai 1000 de studii daca nu esti fericita si implinita.Si in legatura cu prietenul tau el zic sa va departati deoarece din cate ai zis mai sus asta nu este iubire adevarata, deoarece iubirea adevarata vine cand te astepti mai putin. si o satreci peste, te asigur in maxim o luna. Sper sa te fi ajutat.
Pai a trecut deja aproape o luna, doar ca am continuat sa vorbim pe messenger. Doar ca ii asa de rece si sec. Iar eu imi dadeam sufletu cu cuvinte frumoase si declarati. Oricum pentru el relatia a fost de alta natura, sper sa trec peste. Acum m-am gandit sa ii dau ignore, si i-am dat de 3 zile nu am mai vorbit dar oricum si asa inainte sa ii dau ignore, desii era de mai multe ori online, vorbeam poate odata la 4 5 zile. Nu stiu cu cine dumnezeu vorbea, dar cand ma uitam la el pe invisible checker, el era pe invisible si cum aparea el, hop si fosta pe mess! Deci daca astia doi nu se sincronizeaza atunci nu stiu. Apoi fosta lui mi-a scris odata pe facebook, ca ma tot strofoc atata degeaba pentru ca oricum nu am nimic palpabil cu el. Doar sa aud asta de la o taranca afursita. In legatura cu scoala as alege si eu Romania dar, daca dupa aia nu imi sunt cunoscute diplomele?! Te pup, si da m-ai ajutat
Imi pare bine ca te-am putut ajuta