anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Ce ati alege intre a face liceul in Austria sau in Romania, tin sa mentionez ca sunt de 4 ani in Austria si as vrea sa ma intorc in tara, iar scoala ar fi un motiv destul de bun ca sa pot ramane. Bineinteles ca imi doresc si pentru scoala dar mai mult pentru familie si tara. Iar daca sa zicem ca dupa ce iau bacul, ( am 19 ani ) vreau sa dau la facultate. Ce sa aleg Austria sau Romania? Stiu ca cele din strainatate sunt mai bune dar imi doresc foarte mult sa fiu si acasa alaturi de familie si prieteni. Imi e foarte greu fara ei, si ma tot gandesc cum sa fac sa imi fie si mie bine si si un viitor sa am cat de cat. Apoi alta intrebare ar fi... daca un om ( barbat in cazul meu), de care sunteti foarte indragostita, el fiind evident in Romania eu aici in Austria, avand o relatie de aproape 5 luni relatie in secret tinuta pentru ca imi era sa zicem un fel de profesor nu va mai acorda atentia necesara pe net, vorbeste foarte rar si foarte sec. Nu iti spune ca ii dor de tine daca tu nu spui si pe langa toate astea mai tine contact cu fosta lui. Oare mai au ceva impreuna. Eu vreau sa renunt la el pentru ca in tot timpul asta el m-a ranit de foarte multe ori si m-am simtit si folosita pe deasupra, cum as putea sa trec peste? Nu imi ziceti de muzica, ocupatii, hobbyuri cu toti stim sa zicem asta, dar stim bine ca nu tine! ok timpul! cat timp?! Multumesc

4 răspunsuri:
| elag a răspuns:

Pana la urma daca tu nu esti fericita eu zic ca ar trebui sa vi in tara, ca pana la urma si aici se face scoala pentru ca ce conteaza sa ai 1000 de studii daca nu esti fericita si implinita.Si in legatura cu prietenul tau el zic sa va departati deoarece din cate ai zis mai sus asta nu este iubire adevarata, deoarece iubirea adevarata vine cand te astepti mai putin. si o satreci peste, te asigur in maxim o luna. Sper sa te fi ajutat.

| FrumoasaTa a răspuns:

As alege cu siguranta Austria

| carmenatyla5689 a răspuns (pentru elag):

Pai a trecut deja aproape o luna, doar ca am continuat sa vorbim pe messenger. Doar ca ii asa de rece si sec. Iar eu imi dadeam sufletu cu cuvinte frumoase si declarati. Oricum pentru el relatia a fost de alta natura, sper sa trec peste. Acum m-am gandit sa ii dau ignore, si i-am dat de 3 zile nu am mai vorbit dar oricum si asa inainte sa ii dau ignore, desii era de mai multe ori online, vorbeam poate odata la 4 5 zile. Nu stiu cu cine dumnezeu vorbea, dar cand ma uitam la el pe invisible checker, el era pe invisible si cum aparea el, hop si fosta pe mess! Deci daca astia doi nu se sincronizeaza atunci nu stiu. Apoi fosta lui mi-a scris odata pe facebook, ca ma tot strofoc atata degeaba pentru ca oricum nu am nimic palpabil cu el. Doar sa aud asta de la o taranca afursita. In legatura cu scoala as alege si eu Romania dar, daca dupa aia nu imi sunt cunoscute diplomele?! Te pup, si da m-ai ajutat

| elag a răspuns (pentru carmenatyla5689):

Imi pare bine ca te-am putut ajuta