| JetBlueJet a întrebat:

Ce ati alege intre mate-info si bio-chimie?
~Spuneti si de ce~

17 răspunsuri:
| Pis16 a răspuns:

Eu as alege bio-chimie, avand in vedere faptul ca daca nu vrei sa faci medicina/profesor iti poti alege o alta ramura, pe cand la mate-info nu poti, trebuie sa mergi doar pe aceasta ramura, deci gandeste-te bine, inainte sa faci alegerea!

| JetBlueJet explică (pentru Pis16):

Sunt deja la mate-info.Dar as vrea sa merg la bio-chimie ca imi place mai mult biologia si chimia.~Ca am auzit ca-i posibil sa-mi schimb profilul~.
*Grea alegere.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu as fi ales info pentru facultatea la care sunt acum.
dar cu bio-chimie, nu regret nimic laughing

| RoryM a răspuns:

Eu as alege mate-info pentru ca URASC biologie.
Chiar nu imi dau seama de ce.
Iubesc chimie la nebunie dar biologie nu.
Ma intreb mereu dar chiar nu gasesc raspunsul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bio-chimie. E mai echilibrat și nu-ți predau toți profesorii frustrați din școală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Pis16):

Pe ce ramură trebuie să mergi la mate-info, mai exact?

| xDIABOLIQUE a răspuns:

Bio-chimie. Imi place biologia si chimia mai mult decat mate.

| ShaOfHatred a răspuns:

Eu is la bio-chimie. Plang in fiecare zi... Cred ca regret numai din cauza ca am profesori naspa(spun asta pentru ca prosti suna prea rautacios).
Depinde ce iti place.La bio-chimie nu o sa scapi de nici o materie. La mate-info parca scapi de cateva.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pai trebuie sa te gandesti ce vrei sa faci dupa, nu ca eu as fi facut asta, desi am stiut cam ce vreau sa fac...

Bun, eu pana la urma am ales mate-info pentru ca ai mai multe oportunitati, dupa poti sa continui unde vrei, important e sa poti sa intelegi si in primul rand sa intri daca ai examen de admitere la ceva ce nu prea ai facut in liceu...
Nu prea cunosc profilul bio-chimie, dar sa stii ca si la mate-info faci biologie(1 ora pe saptamana in XI si XII) si chimie(2 ore pe saptamana). In plus incepand cu clasa a XI-a mai ai si o materie optionala, doua sau chiar trei, nu mai stiu cum era, dar de obicei se mai baga o materie de bac, biologie, chimie, fizica...

Gandeste-te bine ce vrei sa faci dupa, vezi daca e nevoie de examen, la ce e nevoie...

| VibeTrix a răspuns:

Bio-chimie. Pentru ca vreau sa ma fac doctorita.

| LonelyLoner92 a răspuns:

Eu unul as alege mate-info, mi se poare mult mai interesant.

| RAY a răspuns:

Bio-chimie,ca nu-mi place matematica

| alexandrualind a răspuns:

Mate-info.

| Florentina9210 a răspuns:

Bio-chimie. Iubesc biologia foarte mult.

| RainmakerX a răspuns:

Mate-info pentru ca sunt la mate-info si imi place mult.

Oricum... ai pus degeaba intrebarea asta. La tine raspunsul e clar...

Stii deja ca esti pasionata de biologie si ca vrei sa dai la medicina so... nu vad ce rost are sa ramai la mate-info.

| R0R0 a răspuns:

Mate-info...
Sunt deja aici si nu regret deloc.

| AFR81 a răspuns:

Am trecut deja prin asta, am terminat la bio-chimie, insa daca ar fi sa ma puna cineva sa aleg din nou, cu ochii inchisi as merge tot la acest profil.