| pactcudiavolita a întrebat:

Ce ati alege intre psihologie si medicina?

11 răspunsuri:
| silvipisicutza a răspuns:

Psihologie. Medicina nu imi place.

| мαяιηα a răspuns:

Psihologie...ambele sunt grele.dar asta implica si logica, gandire :X

| AleAle96 a răspuns:

Nu stiu ce as alege..Consider ca si psihologia dar si medicina sunt extrem de frumoase, ca domenii ma refer, dar sunt si grele.Psihologia imi place deoarece prin intermediul ei ajungi sa cunosti oameni diferiti din locuri diverse, diferite..Imi place tot ceea ce se refera la ea.Prin intermediul ei, poti ajuta un om sa iese din depresie si alte astfel de lucruri, iar prin intermediul medicinei poti ajuta un om bolnav in trup si poti afla si o multime de lucruri despre corpul tau, despre tine.

| Vokii a răspuns:

Medicină. Dar depinde şi de ce te pasionează, la medicină e cu biologie, chimie., la psihologie e de gândire, logică. Amândouă sunt întradevăr grele.

| Holocaust a răspuns (pentru AleAle96):

Un psiholog nu poate ajuta un om care sufera de depresie.E nevoie de un psihiatru, care la randul lui, tot medicina a studiat.Ha.
Si ca sa raspund la intrebare, eu aleg medicina.

| Antonescua a răspuns:

psihologie

| AleAle96 a răspuns (pentru Holocaust):

Mda..Ai dreptate. Insa eu tot cred ca un psiholog il poate ajuta si la asta.Nu in mod exact pentru ca asta depinde si de persoana in cauza, insa macar sa ii dea sfaturi si sa incerce sa il indrume pe "calea cea buna". Desigur ca acest lucru implica si gravitatea depresiei de care sufera persoana respectiva. Si da, intr-adevar si eu aleg tot medicina.

| KristalPop a răspuns:

Psihologie.

| Graphee a răspuns (pentru мαяιηα):

- Dar medicina nu implică logică?!

| Graphee a răspuns:

- Sincer, îmi plac amândouă. Depinde și la ce te descurci mai bine și ce îți place mai mult; medicina se bazează pe biologie, chimie, fizică(în principal), iar psihologia pe cunoașterea comportamentului oamenilor, tipurile de comportament etc.

Numai bine.

Răspuns utilizator avertizat