Mda, probabil că ai dreptate. Nici nu cred că există atâția bani... Și totuși, eu mi-aș cumpăra vreo două insule
Poti sa iti cumperi o insula si cu cateva milioane prapadite
Multumita tie am invatat un cuvant nou.
Cu banii mi-as rezolva dosarul stufos de planuri realiste, apoi as da-o in extravagante, afaceri si donatii, ca orice sarac ajuns "mare".
Habar n-am.Multi oameni zic ca ar face si ar drege cand au bani, insa cand ajung in acea ipostaza se dovedeste ca realitatea e altfel.
Googol este un cuvânt englez artificial care desemnează un anumit număr foarte mare, egal cu 10¹⁰⁰, sau cifra 1 urmată de o sută de zerouri. Cuvântul a fost inventat în 1938 de Milton Sirotta, nepotul de nouă ani al matematicianului american Edward Kasner.- Wiki
1 - mi-as lua o vila modesta ca sa nu mai fiu la bloc din cauza cutremurelor, nu de alta.
2- as face sa nu ma mai ingras oricat si orice mananc, as lua cei mai buni cercetatori in medicina, sa nu uitam ca nu se finanteaza bine domeniul, ei baga bani in armament.
3 - M-as duce in SUA la compania aia care au vindecat aia pe cei trei de diabet cu celule stem refacand celulele betainsulare in proportie de 90 %.
Cam asa.
DonGiani întreabă: