Înseamnă că nu este prietena mea cu adevărat... => FAKE. Iar dacă iubitu tine la mine nu m-ar înşela cu ea. In caz contrar adica ca eu ma voi desparti de el si ea o sa fie cu el tot ei 2 vor avea de suferit pentru ca nimic nu tine o viata. (relatia lor se va duce si ea dracu vreodata)
Asta ar insemna ca nu este cel/cea mai buna/buna prieten/prietena a ta si l-as/as ignora/ignora-o complet, iar in legatura cu iubitul/iubita nu mi-as face griji pentru ca o relatie implica incredere.
Heyla!
Daca esti in situatia asta,inseamna ca deja"cea mai buna prietena" nu mai este "cea mai buna prietena",daca ma intelegi...
Daca as fii in situatia ta,singurul lucru pe care probabil l-as face ar fi sa ma indepartez de presupusa prietena,fara jigniri sau vorbe urate,ci subtil si cu calm...
In fond,daca iubitul meu m-ar iubi cu adevarat, iar eu as avea incredere in el si in sentimentele lui pentru mine, nu as avea de ce sa imi fac probleme. Mi-as vedea de relatia mea ca si pana atunci si nu i-as acorda atentia pe care ea cu siguranta si-ar dori sa o atraga!;-)
So...keep calm, honey! Will be ok
Take care!
♥-Marmelade-♥
Eu as lua`o la bataie.Asta e parerea mea! Si as fi in continuare cu el pentru ca e baiat si nici un baiat nu rezista cand o fata ii face asa!
Sau macar m-as certa rau cu ea.Asta inseamna ca nu mi-e prietena!:*
pwpici si succes cu prietenu`!
Pandicorn123 întreabă:
Соlorful întreabă: