| SilentRain a întrebat:

Ce ați făcut duminica asta, și cum a fost ziua voastră azi?

22 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

M-am spălat de dimineață.
Gâtul tot. obrazul tot, și mânurile pân la cot, cum m-a învățat bunica.
Și m-am ras, ca să nu mă dea nevasta afară.
Apoi am mâncat.
Apoi TPU, bineînțeles.
Dar ziua nu s-a terminat.

| mentholinks a răspuns:

Am incercat sa-mi fac o laba, nu a functionat. Nasoala.

| Freya1 a răspuns:

A plouat azi toata ziua asa ca nu am iesit nicaieri.Am stat cu prietenul meu ca a plecat nu de mult inapoi la munca si mai vine peste o saptamana.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Am mâncat încontinuu și acum nu mă mai pot mișca.

| Drimmero a răspuns:

Inca in petrecere, a batut Arsenal pe yawnited... dupa atata timp, pot sa zic ca e cea mai fericita zi de mult timp incoace!

| SilentRain explică (pentru supadeceapa):

Pfff-hahaha, și eu am problema asta
Ma întreb oare de ce am mâncat atât de muuuult

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru SilentRain):

Pentru că ești femeie sad

| SilentRain explică (pentru supadeceapa):

Nu, pentru ca sunt o fomista care își plânge de mila de ce sa îngrășat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Ai și tu un motiv de bucurie după atâta timp. Problema e cât va ține. Probabil până joia asta. Diferența e că noi v-am luat orice șansă din cupă în meciul ăla, noi încă mai avem șanse în ligă. Amintiți-vă la câte puncte am fost de voi până să vină Ole. Chiar și așa sincer la ce echipă avem mă aștept să nu terminăm în loc de ucl. Nici nu are rost cu lotul actual. Să mergem acolo ca să ce? Ce pretenții poți avea când ești considerat cel mai bogat club și tu un sezon întreg îl iei doar pe Fred în condițiile dezastrelor din anii precedenți. Singura chestie de care mi-ar părea rău ar fi că Ole poate să nu primească postul dacă nu terminăm în primii 4. Atât. Lăsați că poate ajungeți în UCL și mai am de cine râde, că clar acolo vă veți face de cacao. Oricum ar fi echipele noastre sunt cele mai puțin inspirate. Cel mai scump transfer din istoria clubului, Pogba, a plecat pe o sumă de nimic tot de la club. E penibil. E și normal ce se întâmplă. Dar și la voi de 2 sezoane în Europa League, cel mai probabil niciunul fără succes nici acolo, nu aveți cu ce să vă mândriți. Am avut și înfrângeri mai mari sezonul ăsta de la echipe mai mari ca Arsenal. S-a întâmplat și eu spre deosebire de tine pot recunoaște o înfrângere, indiferent de condițiile în care s-a produs. Bucură-te săptămâna asta. După poate mai revii și tu cu picioarele pe Pământ că mai e destul până la final. Sezonul ratat tot vă poate paște. Dar nu mă aștept la mare lucru de la un fan Arsenal. Și după un mic succes ca să vă reveniți e nevoie de încă câteva zeci insuccese. Deci frate, nu uita să îți revii cât mai repede, lupta e departe de a fi terminată. Iar voi mai duceți luptă doar în ligă. În EL mai vedem, deși nu cred că vă calificați. Știi cum se zice, nu-i sâmbătă în fiecare zi.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

'Voi' care? Ca din avatarul pe care il ai, aparent imi indica faptul ca esti tunar, bwhahahaha!

Ciocu' mic, scumsilor,, v-am luat 4 puncte din 6 in campionat, v-am dat jos de pe locul 4 si momentan sunteti pe loc de europa league. Vezi-ti de ograda ta, ca situatia nu e roz deloc.
Locul 4 sau trofeul uel e maximul ce poate fi atins de Arsenal, dat fiind faptul la cum se prezinta lotul. Va intoarceti in mediocritate, asta va paste, post Ferguson ati terminat o data peste noi in clasament din 2013 incoace,, asa ca mersul piticului si ciocul mic.

Cat ati cantat voi prohodul Arsenalului, acum iti poti baga unghia in gat linistit,, a intors acel 3-1 cu Rennes pe care l-ai mentionat si aici prin acea zi de joi.
Sa vedem maine cine vine in sferturi pentru voi, Liverpool sau Juventus nu ar sta la discutii!

anonim_4396

Cu ajutorul arbitrului. Mare realizare! Echipă de mâna a 2-a.

Arbitrul a fost intr-adevar foarte slab si a stricat din frumusetea meciului, mai bine anula golul 2, si asa ne calificam fara el.

Echipa de mana a 2-a? nu tot veneai cu arogante saptamana trecuta ca ne elimina astia? stai asa ca ati dat de Barca,, va scot aia fotbalul din cap, abia astept.

anonim_4396

Vă puteau elimina fără bulan și fără arbitru.
Așa era și cu PSG că ne scot fotbalul din cap, că tot vorbești de aroganțe. Rămâne de văzut.

Daca e s-o luam asa, nu ne dadeau Rennes 3 goluri in veci daca nu era Sokratis eliminat, iar in retur au fost aproape 0 pe teren, in prima repriza n-au existat, a ratat Auba 2 ocazii mari de tot, dar a si marcat 2... avem cu Napoli acum cu returul la ei acasa, dubla mansa grea de tot.

Barca o sa va elimine, e doar o chestiune de timp/

anonim_4396

Așa ziceai și cu PSG tot cu chestiunea de timp.
Ca și atunci spun că sunt favoriți, dar avem șansa noastră. Ar fi frumos să ieșim victorioși și după să îi eliminăm pe Looserpool. Preferam un Looserpool. Cel mai greu adversar ne-a picat (City mai era cam la fel de greu).

Nu pot sa te iau in seama cand te vad cu avatarul pe care il ai, spiridusule!

Nu repeta Barca greselile facute de camilele alea, iar Liverpool e cu cel putin 3 clase peste voi din toate punctele de vedere, da cu voi de pamant!

anonim_4396

Nu mai e mult și scap de gunoiul ăsta de pe profilul meu. Abia aștept.

Tunarele,,ce ai patit? bwhahahaha

Ce bine imi pare ca ai incasat-o si tu, ti-am spus mereu ca roata se intoarce si sa nu te bucuri prea mult pentru ca exista acolo undeva o Karma care te loveste cand lumea ti-e cea mai draga!
PS stai linistit, emblema e de 100 de ori mai frumoasa decat mizeria aia cu diavolul vostru.

anonim_4396

Pe dre.q. Emblema noastră e cea mai frumoasă din fotbalul englez. Ce naiba, un tun ruginit, un cormoran de-al lui Daea, o barcă scufundată, tentativa de leu modificat genetic? Nimic nu se compară cu diavolul nostru.

Cea mai frumoasa emblema din tot fotbalul aveti voi...numai scarba imi provoaca. Nu se compara Sfantul tun cu united, nici ca fani, nici ca frumusete.