Multi dintre baieti spun "daca eram fata o faceam cu toti". Daca ar fi fete nu stiu daca si-ar mai dori asta. Desi noi fetele avem problemele noastre, si baietii le au pe ale lor. Fiind fata, ma gandesc ca mi-ar fi aiurea sa imi atarne ceva in pantaloni si sa mi se trezeasca fara sa vreau si sa fie vizibil. si multe chestii din astea pe care nu vreau sa le dezvolt. Esti baiat, deci stii despre ce vorbesc.La fel ganditi si voi probabil despre fete, v-ar fi greu sa va puneti in locul lor. In concluzie ma multumesc ca sunt fata.
Eu as vrea sa fiu baiet si sint din mai multe pricine. Baietii sint puternici. O alta cauza este ca nu va trebui sa nasti (dupa cte am inteles este foarte dureros. Nu as avea ciclu. Nu ar fi trebuit sa-mi fac parul, manichiura, epilarea etc. Este bine sa fii baiat si sa fii puternic, rapid, liber.
Eu sunt fata, insa mi-as dori ca pentru o zi sa fiu baiat.
Mi-ar placea sa vad cum e sa te barbiesti, cum te simti atunci cand faci dragoste
As vrea sa fiu orice sau oricine numai cine sunt acum nu pentru ca am facut cateva greseli care mau costat foarte mult prieteni, familia, rudele si as vrea sa o iau de la capat si sa nu mai fiu asa bun cu toti sa ii ignor pe toti, sa fiu doar eu pentru ca se pare ca daca esti bun esti prost era o zicala " facerea de bine e f*tere de mama".
Eu sunt fata. Din perspectiva mea este mult mai usor sa fi baiat. Nu trebuie sa te aranjezi foarte mult, viata e mai putin "stresanta". Ca fata trebuie sa te ingrijesti foarte mult, suporti niste dureri (ingrozitoare uneori) in fiecare luna si in "respectivele momente de extaz". Cat despre efortul depus la o sarcina... nu mai spun. Totusi toate acestea se imbina cu sentimentul pur de a fi mama si de a da nastere unei fiinte ce are sa fie copilul tau. Femeia este mai apreciata de obicei... dar chiar mi-as dori sa vad cum e sa fi baiat pentru o zi
) tu zici de par manichiura poate tu cunosti numai taratni eu stau 20 de min sa imi fac parul manichiura la fel imi dau cu lac ma epilez piceare etc...
anonim_4396 întreabă:
Catalion întreabă: