| Speed99 a întrebat:

Ce aveti de gand sa faceti astazi, in ultima zi de vara? Va pare bine ca s-a terminat vara?

27 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Baie

| GoldenZenith a răspuns:

Bineînțeles că îmi place că s-a dus. Urăsc căldura în exces, urăsc traficul din Constanța pe timpul verii, urăsc aglomerația de pe plajă, urăsc să nu mai am ce da jos atunci când mi-e prea cald.
Bine ca vine tomnica, niste ploicele d-alea frumoase, liniștitoare day dreaming alea îmi bucura mie sufletul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru GoldenZenith):

"urăsc să nu mai am ce da jos atunci când mi-e prea cald" Pielea nu se pune? thinking

| Superior a răspuns:

Imi doresc sa cada soarele pe noi, sau noi sa cadem in soare.

| PersonajFictiv a răspuns:

Imi pare bine ca s-a dus canicula aia, stateam dezbracat in camera si cand ieseam pe afara ma lua naiba de cald, deci duca'se.
M-as muta din tara doar sa scap de scarba aia de canicula.

| Yaesmin a răspuns:

Mie îmi pare rău că s-a terminat vara.cryingE anotimpul meu preferat. Daca as putea as da timpul înapoi să fim în luna iunie.love struckVine frigul și nu mai pot să port pantaloni scurți și haine subțiri.crying

| ShaOfHatred a răspuns:

Am facut ce fac de obicei. M-am trezit,am mers la sala, am ajuns acasa, am mancat, m-am culcat, am mai citit una-alta si m-am pus la Pc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic special. Da. Urasc vara/caldura. Sa vina o data iarna/frigul.

| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, dar am nevoie de ajutor in cazul asta. Oi fi eu multifuncțională, dar nu pot chiar să le fac pe toate singura straight face

Gasesti tu unu sa te ajute. Nebuni sunt peste tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.aoloooo, bine că s-o dus, bat-o hristos cu ciomagul său, să înceapă ploicica şi vânticelul and next winter is coming, ma frend :]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma duc pe munte diseară sa ma uit la stele, probabil o sa plâng ca mi-e dor de vară laughing

Iubito, mergem amândouă? smug

Da, pisi. Am o aplicație super mișto și diseară e timpul sa o testez, abia aștept laughing ia trenul și hai

Aduc și doi masculi?smug
Vin cu mașina, am chef de condus.

Din păcate nu sunt cele mai bune zile ale mele, așa că adu doar pentru tine.

Nu. Împărțim suferinta amândouă.

Hai fata, vreau să-l cunosc pe retardat laughing)

Care retardat? thinking

Ăla de-l ții asa de-a-n ***

Fata, facem spam și se supără Speedy ( kiss ). Știi cine este, oricum, dar nu e retardat, e puțin de tot fanatic laughing

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Ca un om normal ce sunt, plec la mare.
Haha, normal ca-mi pare bine. haha NU :/

Răspuns utilizator avertizat
| Kiwibibilă a răspuns:

M-a chemat cineva afara şi nu pot să ies. Aşa că mă voi uita ca o tristă la filme toată ziua.

| Xaya a răspuns:

Azi am spart limitele cu soramea am in fata casei o campie care se duce aproape 1 km pana in a2 dupa care daca o traversezi mai ai o campie de vreo 1, 5 km. Ei bine ca tot nu au fost parintii acasa azi sa ne spuna ca nu avem voie sa plecam din curte am fugit pur si simplu si am batut toata campia aia de aproape 3 km patrati ca retardatele scapate din lesa si cu catelul dupa noi

| Xaya a răspuns (pentru Xaya):

PS nu imi pare bine ca a trecut vara! dar peste 9 luni incepe din nou! 9 LUNI :,(((

| PepsiGirl a răspuns:

Nu sunt deloc fericita ca vara s-a terminat, mai ales ca începe școala: (

IUBESC VARA!

Întrebări similare