Azi am spart limitele cu soramea am in fata casei o campie care se duce aproape 1 km pana in a2 dupa care daca o traversezi mai ai o campie de vreo 1, 5 km. Ei bine ca tot nu au fost parintii acasa azi sa ne spuna ca nu avem voie sa plecam din curte am fugit pur si simplu si am batut toata campia aia de aproape 3 km patrati ca retardatele scapate din lesa si cu catelul dupa noi
Mie îmi pare rău că s-a terminat vara.E anotimpul meu preferat. Daca as putea as da timpul înapoi să fim în luna iunie.
Vine frigul și nu mai pot să port pantaloni scurți și haine subțiri.
M-a chemat cineva afara şi nu pot să ies. Aşa că mă voi uita ca o tristă la filme toată ziua.
Bineînțeles că îmi place că s-a dus. Urăsc căldura în exces, urăsc traficul din Constanța pe timpul verii, urăsc aglomerația de pe plajă, urăsc să nu mai am ce da jos atunci când mi-e prea cald.
Bine ca vine tomnica, niste ploicele d-alea frumoase, liniștitoare alea îmi bucura mie sufletul.
Ca un om normal ce sunt, plec la mare.
Haha, normal ca-mi pare bine. haha NU :/
"urăsc să nu mai am ce da jos atunci când mi-e prea cald" Pielea nu se pune?
Da, dar am nevoie de ajutor in cazul asta. Oi fi eu multifuncțională, dar nu pot chiar să le fac pe toate singura
Da, pisi. Am o aplicație super mișto și diseară e timpul sa o testez, abia aștept ia trenul și hai
Aduc și doi masculi?
Vin cu mașina, am chef de condus.
Din păcate nu sunt cele mai bune zile ale mele, așa că adu doar pentru tine.
Nu sunt deloc fericita ca vara s-a terminat, mai ales ca începe școala: (
IUBESC VARA!
Fata, facem spam și se supără Speedy ( ). Știi cine este, oricum, dar nu e retardat, e puțin de tot fanatic
Imi pare bine ca s-a dus canicula aia, stateam dezbracat in camera si cand ieseam pe afara ma lua naiba de cald, deci duca'se.
M-as muta din tara doar sa scap de scarba aia de canicula.
Am facut ce fac de obicei. M-am trezit,am mers la sala, am ajuns acasa, am mancat, m-am culcat, am mai citit una-alta si m-am pus la Pc.
nyoentox2002 întreabă: