| vladuut a întrebat:

Ce brand este mai bun? Adidas sau Nike? Voi ce parere aveti! dau funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| jmenaru a răspuns:

Nike este nr unul mondial la echipamentul sport, aici incluzand si adidasii evident.Per total, nike produce mai mult si vinde mai mult decat orice brand din acest domeniu.nike detine de asemenea si brandurile Reebok si Umbro pe care le-a cumparat cu cativa ani in urma.Deci cine cumpara aceste branduri sa stie ca sunt facute tot de cei care lucreaza pentru NIKE.Dar, sa revin la intrebarea ta, asta nu inseamna ca Adidas sau Puma cele doua marci rivale care concureaza cu cei de la NIke nu au produse bune.Doar ca NIKE s-a bucurat de o promovare mai agresiva de cand a iesit pe piata si este preferata celor din America (de unde pleaca totul, practic).Dar nu poti face comparatie (ca si rezistenta intre un adidas nike si unul 'adidas" deoarece sunt folosite materiale diferite, procese de fabricatie diferite (care sunt secrete dealtfel) etc.Eu unul sunt fan NIKE (vezi poza de la profilhappy dar nu sunt absurd sa zic ca cei de la Adidas sau PUma nu fac lucruri bune.In principiu totul se rezuma la gusturile cumparatorului. Daca iti place un model de la o anumita firma de top, eu zic sa il cumperi atat timp cat este original.Nu vei fi dezamagit.

7 răspunsuri:
| JustBlack92 a răspuns:

Adidas.

| Georgianaax a răspuns:

Parerea mea e ca nike e un brand mult mai bun decat adidas.

| badassssssssss a răspuns:

Nike este cel mai bun brand pentru ca l-e intece pe toate.am o pereche de adidasi nike verzi de acum un an nu s-au rrupt

| badassssssssss a răspuns:

Nike este cel mai bun brand.

| mona a răspuns:

Parerea mea e ca,, adidas,, e mai bun

| CosmínPetra33 a răspuns:

Adidas & de asemenea Puma! Germany is the Best Ever!

| PetruZMihai a răspuns (pentru badassssssssss):

Da, eu am o pereche de Adidas de 120lei de 2ani jumate și sunt în stare perfecta