Fericire.Sanatate.Pace.Ce iti poti dori mai mult de atat?
Niciun cadou din lume nu le-ar putea inlocui pe acestea.dar ce vreau eu nu are un pret si se dobandeste foarte greu.
O casa faina intr-un loc fain si un job fain la care sa merg cu drag, ca sa-mi pastrez casa faina.
Niste vase de inox sunt intotdeauna bine venite.Nu am nici unul dar sunt cu mult mai rezistente decit cele de e-mail si mai sanatoase.Dar si pretul pe masura.
De ce?
pentru că lucrurile pe care le vreau sunt imposibile.
Păi ce vrei?
De ce spui că nu am cum să înțeleg? Încearcă-mă. Sau dacă nu vrei să spui(că așa se pare) nvm...
ți se pare bine. dar tu, ce îți dorești?
Nu voi spune pentru că nu vrei să îmi spui.
el vrea un ceas dintr-ala clasic si vechi
fa economii
e ok, nu-mi spune. știu ce îți dorești.
Da să știi că aș vrea din ăla dar dacă dau sfaturi altora nu înseamnă că e o prioritate pentru mine. Interesant cum poți reține așa amănunte din răspunsurile mele.
Nu crede pe Airăn spune prostii ca de obicei
nu-i din raspunsuri
ma pricep la a retine detalii gen parola si ce vrei de ziua ta
wow, când am văzut acea notificare, mă gândeam în ce mod te vei mai lua de viața mea așa da, poți să dai un răspuns și fără să fii răutăcioasă. nu asta vrea, sigur.
ba da
Vreau și asta
mai multă nevoie ai de lemne.
Tot sunt supărat că nu vrei să spui despre ce e vorba dar lasă...Se pare că nu suntem chit.
răspunsul îl găsești într-o întrebare la care ți-am răspuns măi, dar ți-am zis, mi-e dor de acasă.
Unde? Nu stau acum să scotocesc toate întrebările. Pai ai zis dor de casă dar nu mi-ai dat detalii. Așa eu pot deduce că ești într-o expediție la capătul lumii și poate mă înșel.
sau că a fost o inundație și "acasă" nu mai există.
Aaa parcă îmi amintesc ceva vag...Off Îmi pare rău! Și app îmi place cum îți schimbi mereu poza de profil, probabil în momentul ăsta ai o stare emoțională mai intensă, ca să zic așa?
sunt doar nehotărâtă
Vrei să îți dau un sfat(legat de poza de profil)?
nu, nu las pozele cu mine
Off, ce bine mă cunoști deja...Dar ești frumușică... Faci cum vrei.
normal că fac ce vreau.
Până la urmă ai făcut o alegere înțeleaptă legată de poză
special pentru tine
Da, da, sigur.
nimic nu crezi. totuși, n-ai răspuns la întrebare. aștept
Nu cred ce nu-i adevărat
Păi...Care întrebare?
întrebarea postată de tine :-p
Știi răspunsul cred. App dacă până atunci nu îmi iau mai îmi doresc o placă video nouă, sursă nouă și monitor nou ca să îmi finalizez pc-ul calumea... poate și un telefon nou, poate o vilă, sigur o mașină etc.
eu credeam că ai nevoie doar de niște lemne( iubire ). oricum, baftă la obținut toate astea
Păi de unele lucruri am mai multă nevoie iar de altele mai puțină nevoie.
să dau timpul înapoi și să fiu cel puțin pentru câteva ore acasă. în fine, e mult de spus, n-ai cum să înțelegi.
₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α... întreabă:
anonim_4396 întreabă: