O geantă sport ori o geantă specială pentru fotografi
http://www.f64.ro/accesorii-foto/genti/genti-foto
Vezi si tu ce pasiuni are ca doar e iubitul tau si ar trebui sa-l cunosti catusi de putin.
Daca e mai pasionat de muzica, cumpara-i un accesoriu cu trupa preferata, tricou, poster ceva.
Daca e microbist, cumpara-i ceva ce are legatura cu echipa lui favorita( un fular, o bratara, un tricou) dar ai grija sa nu cumperi ceva ce are legatura cu echipa rivala pentru ca va avea o reactie urata.
Daca e pasionat de arta, cumpara-i un tablou...zic si eu.
Daca nu are niciuna din pasiunile astea, cumpara-i un parfum, ceva de imbracat sau efectiv da-i banii in mana sa-si ia el de vrea.
Chiar așteptăm, mai am doar o săptămână la dispoziție
Ziua lui
Scuze, nu am observat ca ai scris.
Ar fi bine sa ne dai detalii despre el, ce-i place si asa.
Adidasii nu-s o idee proasta, dar e greu sa-i nimeresti.
E arbitru, ii place sa faca poze, și mai face ceva curs de zburat cu parasuta, nu știu prea multe detalii despre asta. Adidasi mi-ar plăcea și mie, dar nu prea avem aceleași gusturi la ei și nici nr-ul nu îl știu. M-am gandit si la un voucher la Nike, da nu știu
Mai bine iei voucher la nike sau adidas, ce stii tu ca prefera, asa poate nu-i iei un model care-i place neaparat si e pacat, pe cand el ar putea sa-si aleaga direct modelu care-i place
Iți recomand să ii faci cadou o pereche de adidași (care să fie pe placul lui) și un ceas. Un ceas bun costă cam 150 de lei (Daniel Klein)