| IoanaIonuca a întrebat:

Ce cadou as putea sa ii iau iubitului meu de ziua lui? Nu suntem impreuna de mult, doar de câteva luni de aceea nu as vrea sa ii iau un "cadou de cuplu". M-am gandit prima dată la o pereche de adidasi, iar apoi la un voucher de cumpărături la Emag. Nu stiu, poate sunteti voi mai inspirați

11 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Cu ce ocazie?

| IoanaIonuca explică (pentru Plato):

Ziua lui

| Simpatic a răspuns:

Nu, ambelor variante.
Mai asteptam idei mai bine

| Plato a răspuns (pentru IoanaIonuca):

Scuze, nu am observat ca ai scris.
Ar fi bine sa ne dai detalii despre el, ce-i place si asa.
Adidasii nu-s o idee proasta, dar e greu sa-i nimeresti.

| alex241 a răspuns:

Iți recomand să ii faci cadou o pereche de adidași (care să fie pe placul lui) și un ceas. Un ceas bun costă cam 150 de lei (Daniel Klein)

| IoanaIonuca explică (pentru Plato):

E arbitru, ii place sa faca poze, și mai face ceva curs de zburat cu parasuta, nu știu prea multe detalii despre asta. Adidasi mi-ar plăcea și mie, dar nu prea avem aceleași gusturi la ei și nici nr-ul nu îl știu. M-am gandit si la un voucher la Nike, da nu știu

| IoanaIonuca explică (pentru Simpatic):

Chiar așteptăm, mai am doar o săptămână la dispoziție laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Un voucher este cel mai potrivit, putand sa-si cumpere ce doreste.

| Raven a răspuns:

O geantă sport ori o geantă specială pentru fotografi
http://www.f64.ro/accesorii-foto/genti/genti-foto

| Drimmero a răspuns:

Vezi si tu ce pasiuni are ca doar e iubitul tau si ar trebui sa-l cunosti catusi de putin.
Daca e mai pasionat de muzica, cumpara-i un accesoriu cu trupa preferata, tricou, poster ceva.
Daca e microbist, cumpara-i ceva ce are legatura cu echipa lui favorita( un fular, o bratara, un tricou) dar ai grija sa nu cumperi ceva ce are legatura cu echipa rivala pentru ca va avea o reactie urata.
Daca e pasionat de arta, cumpara-i un tablou...zic si eu.
Daca nu are niciuna din pasiunile astea, cumpara-i un parfum, ceva de imbracat sau efectiv da-i banii in mana sa-si ia el de vrea.

| Adry05 a răspuns (pentru IoanaIonuca):

Mai bine iei voucher la nike sau adidas, ce stii tu ca prefera, asa poate nu-i iei un model care-i place neaparat si e pacat, pe cand el ar putea sa-si aleaga direct modelu care-i place