Dulciuri,multe dulciuri si un ren de plus dragalas care canta "Craciun fericit!" in 4 limbi(spaniola, engleza, franceza, italiana).Tu?
Divortul
E bine si asta, decat nimic.
Si,esti fericit ca ai divortat?
Nu,trist ca suntem doar in divort
Nu am primit cadouri in schimb am daruit.Ray,viata noastra arata ca nimic nu este stabil sub soare dar iti doresc sa pasesti peste pragul noului an cu multa incredere si pace sufleteasca.Un An Nou cu multe binecuvantari!
Bucuria fiica-mii cand imprastia cadourile prin casa. Si obligatia de a strange in urma ei pentru ca era prea ocupata!
Dulciuri bunee, Yammy! O pereche noua de cizme, o bluza, 3 carti si o pijama!
Dulciuri :X, sclipici pentru unghii, un ondulator si o placa.
Sarbatori fericite si armonioase!
Ma simt foarte ciudat, tot m-am ferit sa zic, nu pot sa dorm noaptea, cand ma rog la Dumnezeu sa termina se amplifica situatia, simt ca-mi pusca inimia, am fost la doctor, nu au explicatie medicala, ceva ma distruge, dar prin usoara meditatie incerc sa depasesc dar dintr-o data vine si mai tare, si chiar nu stiu, dar ma rog ca totul sa fie bine, si de aia, simt ca-mi pusca creieri, si cand dorm noaptea. imi aud inima cum bate tare, foarte ciudat, si chiar ma distruge...
Nu stiu, chiar nu mai pot, chiar imi vine sa ma sinucid, dar nu pot sa fac asta, imi respect prea mult parintii, nu as vrea sa stiu ca le fac rau, si imi este frica si de Dumnezeu, e ceva impoosibil de inteles, si ma doare capu, si zic''Totul o sa fie bine'', dar nu e...
Si sunt tot mai slabit pe zi ce trece, nu stiu ce sa fac, incep sa plang fara sens, dar ii iubesc prea mult pe toti din jurul meu sa-mi iau viata, si sunt la mijloc si sufar ingrozitor, sunt bolnav, am probleme cu mainile si picioare, imi sunt slabite, tot cropul meu este slabit, nu stiu ce sa mai fac, doctorii nu ma ajuta cu nimic, chiar creca o sa mor pana la urma de suprasolicitare nervoasa.
Salut!
De Craciun am primit fular, manusi, bilete la concertul Pink Floyd, bani, jocul Remi si un tricou cu Tarja Turunen(persoana din poza).
RAY întreabă: