Am ochii frumosi- de la tata. De la mama am ironia si simtul umorului.
De la tata am invatat ca nu-i bai daca inseli si iti lasi familia la o parte. Asa ca nu mi-am facut o familie, pentru ca mama m-a invatat ca familie iti faci cand iubesti, cand respecti si e si vice-versa sentimentul.
De la tata am invatat jignesc, mama insa mi-a spus ca pot folosi si un vocabular frumos pentru a-mi exprima nemultumirile.
Tata mi-a dat mandria, mama m-a trimis la invatat de unde am chiulit ca asa m-a invatat frati'miu.
Suntem o familie adevarata. Ne toleram. Ne iubim. Si ne ajutam. Si asta am de la ambii parinti: intelegerea, iubirea si suportul.
De la mama:caracter, blandete, sinceritate, inteligenta
De la tata:trasaturi fizice[seman mult cu el, bine...asta nu inseamna ca seman cu un barbat, doamne fereste], incapatanare, mila
Nu cred ca am mostenit lucruri rele de la parintii mei
Calitati : Inteligenta (tata) sufletist (mama) spontaneitate (tata) curiozitate (mama)
Defecte: Somnoros (mama) boli cu inima (din neam, dar sper sa má sará randul ) orgolios (mama) incapatanat (tata)
Sinceritate de la mama
orgoliu din ala prostesc tata
credinta bunica
si nu in ultimul rand rasul meu de om dispert e cv de genul hhhhiiiii...hihihih....hiiiiiii...hhhhhhhhhiiiiiiii....hihihihi si pe asta tot de l mama
Eu n-am mostenit nimic. Nici trasaturi fizice, nici de caracter, nimic. Daca exista TPU acum ceva ani in urma, v-as fi cerut sfatul in vederea efectuarii unui test de paternitate. Am simtit de mic ca n-as fi al lor, dar nu mai conteaza acum. Orice ar fi, sunt fericit ca am ajuns persoana speciala de azi.
Calitati: sufletista(mama)optimista(tata)
defecte:plangacioasa(mama)curioasa(mama)tupeista(mama)razbunatoare(tata)cheltuitoare(tata)
Pe mama am mostenit'o la desen
pe tata la nervi
restul vine de la sine.inteligenta si toate cele )))))))))))) (ma'ntelegi nu? )
Defecte:orgoliu(foooarte prostesc), contrazicerea+foarte mult tupeu
calitati:prietenoasa
blackrose7911 întreabă:
InYourPants întreabă:
___Enzo întreabă: