Tudor, stai departe de haosul asta. Mie-mi pare rau ca nu am reusit sa ma abtin azi de la comentarii. Si eu vreau sa ma limitez de la raspunsuri, poate chiar si sa ma retrag.
Bună.
Ai dreptate, sunt mulți useri care stau cu orele pe site din dorința de găsi răspunsuri cât mai utile, nici de cum să alerge în goană după puncte așa cum se tot zvonește pe aici și pe acolo, și alții din trei vorbe s-au trezit experți.
Mă miră și pe mine, dar totuși nu este de competența mea.
Este a 3-a întrebare pusă pe această temă în decursul unei singure zi.
Mâine sper că se vor liniști apele prin răspunsul oferit de Raluca privitor la aceste tensiuni apărute între useri.
O noapte liniștită.
Pa, pa.
Da dar acum cred ca nu de mine spuneti. Eu am ceva luni la activ, am si niscai raspunsuri, unele chiar am reusit sa le fac sa para serioase si am si multe fundite (si ma mindresc cu ele, ies pe strada si lumea ma admira cind mi le remarca ). Si cred ca din aceste motive, am dreptul sa fiu ceeace sint, adica expert incogito
Bro, deci tu erai azi pe banca in parc cu pancarda aia plina cu fundite atarnata de gat? am trecut pe langa tine si chiar ma intrebam daca nu cumva esti de-al nostru. data viitoare cand iesi la plimbare scrie intr-un colt undeva "Bro" ca poate te conving cumva sa imi dai si mie cateva din funditele tale...
Eu nu inteleg ceva si sper sa ma lamuriti si pe mine? care e treaba cu punctele, funditele si restul? credeam ca suntem aici sa ne ajutam reciproc nu pentru a lua parte la vreun concurs
Aici te contrazic nu conteaza k acele intrebary au sens sau nu fiecare dintre noi avem dreptu sa ne adresam cu ce intrebare dorim, asa ca nimeni nu ne poate ordona c sa intrebam sau nu... una eu cand nu sunt lamurita cu ceva intreb p cineva care ma poate ajuta indiferent de intrebarea care am pus-o trebuye sa mi se dea un raspuns clar si concret pentru al intelege :*:*
anonim_4396 întreabă: