| kami10000 a întrebat:

Ce credeți? Au dreptate femeile acelea de origine romă ce umblă prin parcuri și,,ghicesc viitorul"? Știu că e o întrebare penibilă,dar cunosc pe cineva căruia i s-a spus că va avea o cumpănă mare la nașterea primului copil și așa a și fost, erau să moară și mama și bebelușul.Eu practic nu cred în așa ceva,în vrăjitorii și d-astea,dar am auzit mai multă lume că,, s-ar adeveri" spusele lor. Aveți și voi experiențe de genul. PS : vă rog să nu o luați ca pe o glumă

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

" Știu că e o întrebare penibilă" -este
" umblă prin parcuri și,, ghicesc viitorul"" tu daca ai ghici viitorul pe bune ai umbla teleleu prin parcuri?

| kami10000 explică (pentru suntserios):

Păi ele cam cu asta își câștigă existența.Și repet,da e penibilă,dar am auzit foarte mulți oameni prin jur cum că li s-a întâmplat exact cum a spus persoana respectivă,cazuri concrete.Și acum eu te întreb, cum naiba a ghicit? adică tu, ca și mine de altfel, nu ți-ai pune semne de întrebare? Eu de aceea am întrebat și aici, cu gândul că mai aud cazuri concrete de la persoane care au trăit-o pe propria piele.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru kami10000):

A zis la 100 femei insarcinata ca vor avea probleme la nastere. au avut 3/100 asta inseamna ghicit viitor?

| Drimmero a răspuns:

Vrajitoria e o teapa veche, printre cele mai vechi tepe, trebuie sa fii prea fraier sa pui botul. Ideea e ca niciun om nu poate prevesti viitorul cuiva sau viitorul lumii, creierul uman nu e construit sa aiba puterea asta. Vrajitoria e de fapt o smecherie psihologica care te face sa te temi ca s-ar putea intampla, mintea lucreaza in directia aia si chiar iti va da senzatia ca lucrurile s-au intamplat exact asa cum au spus "vrajitoarele".
Vrajitoarele adica hoatele astea nu fac altceva decat sa spuna aceeasi poezia tuturor, scenariile sunt asemanatoare sau mai schimba din detalii daca te vad ca pui botul si te fac sa te deschizi. Am vazut video-uri cu diferite persoane care se jucau cu mintea vrajitoarelor si le dadeau peste bot, le spuneau ca nu s-a intamplat cum zic ele iar alea tot incercau sa-si faca talentul pana cand s-au enervat si au oprit sedinta : ) ) ). Lume buna, nu mai fiti fraieri!

| CostinAlamariu a răspuns:

"De origine romă" lmao zii țigănci e mai ușor. Absolut tot ce zic țigăncile alea sunt scamatorii și minciuni.

| Violleta2022 a răspuns:

ESte plata pe prostie, ghicitula ala... ca in viata reala se intampla foarte des ca orice femeie care naste sa aiba risc, deci cumpana aia inventata a fost doar o concidenta, mai ales ca nu a stat femeia in coma dupa nastere si nici nu a fost atat de grav, incat sa-i fie considerata viata in "cumpana".

Nu cred ca in ghicitul tigancilor si de fiecare data cand am avut ocazia mi-am batut joc de ele, raspunzand total aiurea, ca s avad daca ma contazic, daca vad realitatea si fara sa ma traga de limba, fiindca asta fac ele in relaitate, afla ceva despre tine si inventeaza altele, care la oamenii naivi prinde de minune.