La cât pământ și recoltare au sigur vor găsi o asta modalitate sași vândă tonele de hectare cu tot felurile de fructe și legume.
Am văzut recent ca cum o lună în urma un caz cum un om spuneam ca are o recoltă de tone de legume și salată și le vindea la stat cu sfertu de profit de toată recolta lui de legume și fructe apoi omula ăsta ca să nu dea la stat nimic arunca la gunoi tone de legume și fructe numai sa nu dea la stata nimic din recolta lui era foarte necăjit supărat plângea omul ăla
Daca Romania ar fi o tara mai bogata si daca s-ar investi in cercetare si agricultura s-ar gasi solutii. Spre exemplu: sisteme de irigatii, schimbarea culturilor actuale cu plante rezistente la seceta etc.
În tipica prostie românească de după 90 " s-au distrus și paraginit sistemele de irigații iar acum stam la mila cerului! În orice alta tara NORMALA aia erau executați pe loc sau primeau 20 ani de pușcărie! Asta este Terorism!
Oltenia în 10-15 ani se transforma în Sahara dacă nu luam urgent masuri de irigare!
Evreii au făcut în 45 de ani din desert GRADINA! Este vorba de educație și spirit de afaceri! Lipsa educației naște și MENTINE SARACIA!
Apa industriala și casnica se tratează, reciclează și se folosește în agricultura! Nici 1 strop de apa irosit!
Corect dar apa menajera nu o strang oamenii cu galeata sa o filtreze si sa o foloseasca in agricultura, pentru asta exista institutiile statului care in loc sa o arunce in rauri, in mare sau pe unde o mai fi deversata, ar putea face niste statii de filtrare/purificare si apoi sa o redirectioneze catre acele canale de irigatie - care nu exista nici acestea.
La noi nu stiu daca lipsa educatiei este problema ci educatia facuta foarte prost, in scoli ai un volum foarte mare de informatii - in mare parte inutile, pe care trebuie sa le inveti ca un papagal si sa le reproduci la examene dar iti lipsesc capacitatea de a gandi, de a gasi solutii la o problema noua. Nu ai notiuni de baza in orice domeniu de activitate pentru care esti "pregatit" si nici informatii practice care te pot ajuta in viata de zi cu zi.
Pai normal ca nu se apuca sa strângă apa în galeti și sa ude porumbul sau grâul de pe ogor!
S-au tocat din 2007 de la aderarea la UE tone de maculatura pe " studii de fezabilitate " făcute de firme de partid!
Bani irosiți aiurea pe hartoage fără rost 70 %!
Și 60 % din romani se pi$@ la WC -ul din curte, când ploua mai tare - inundații din lipsa de canalizări, drumuri vai de ele, cai ferate cu viteza melcului! STAM " BINE "!
Tot pe studii de fezabilitate si consultanta se vor toca banii si de acum inainte. Cat timp nu exista consecinte vor face in continuare aceleasi scheme.
smekera123 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
cosminlps întreabă: