Sa-i bagam la ma-sa la blana pe "unii". Ca-s prea sensibili.
E perfect normal sa-si hraneasca la san copilul oricand si oriunde. Cum sa-i explici unui bebelus ca trebuie sa rabde foame din cauza retardului unor oameni?
Am auzit varianta ca "sa-l acopere cu ceva". Da' sa mance ei cu patura-n cap, sa vedem daca mai sunt asa civici atunci.
Cine spune ca trebuie interzis? daca acel bebelas i este foame ce faci stai si il lasi infometat sa planga ca vezi doamne sensibili se supara, logic ca nu trebuie interzis din contra trebuie promovat, uite asa si eu si plato mai privim ceva nu doar in filme pentru adulti
Daca esti geloasa cand vezi lăptăriile alteia, care probabil is mai mari decat ale tale, asta nu inseamna ca trebuie interzis alaptatul in public.
Nu, acei unii, ''think in box'', alaptarea este rezultatul unei stari naturale pe care o are nou-nascutul
Da, ar trebui, în schimb ar trebui să îi punem să sugă de la țațele cățelelor și mațelor de pe străzi Nu știu ce e greșit cu mine de mi-am imaginat asta, dar care e problema, le e foame bebelușilor, doar nu ar trebui să îi lăsăm să moară de foame.
AndrewTate7789 întreabă: