| Parakeets a întrebat:

Ce credeți despre oamenii care se plâng toată ziua că ei nu au noroc în viață, că boala x le invadează mintea și trupul, dar când le spui de ce nu au noroc și vrei să-i ajuți cu adevărat, să le elimi adevărata sursă a răului lor prin a le tăia din nenoroc ei te dau naibi și chiar le e frică să "nu le iei cumva sponsorul"? happy

Cum ați percepe un astfel de om?

11 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Sincer astfel de oameni mă dezgustă. Înțeleg să fii bolnav, să mai ai perioade de deprimare, însă să ajungi să te complaci într-o astfel de situație și începi să lupți pentru a o menține înloc de a face totul pentru ați îmbunătăți viața, a scăpa de boli, depresie, etc denotă o lene crasă, o nepăsare și indiferență față de propria ființă și o prostie de neimaginat. Mai ales dacă acea persoană are și un sponsor cum îi zici tu atunci nu poate fi numit decât un parazit infect care profită de bunătatea „sponsorului" trăind pe spatele lui și sugându-l de vlagă ca o lipitoare. Din păcate am cunoscut asemenea persoane dar prefer să nu țin legătura, mă obosește și seacă de energie teribil interacționatul cu o asemenea persoană.

| Miruna333 a răspuns:

Limitat mintal, ca sa nu spun prost big grin

| Emma30555 a răspuns:

Ei de fapt se complac în situație, le convine asa și nu vor sa schimbe nimic. Nu au încredere în schimbare, le e teama sa iasă din zona de confort

| GabiDumitrescu a răspuns:

Vampiri emotionali. La revedere, am plecat mai departe.

| Seba2013 a răspuns:

Rolul tau este sa oferi nu sa judeci. Doar Dumnezeu poate sa anumite lucruri. Ca sa interferezi impotriva pacatului este greu. Nu ca mergem sa ne facem secte si pe ceilalti ii consideram oameni din lume. Aia ii egoism. Ca sa interferezi impotriva pacatului trebuie sa si o minte mediata nu inmediata. Daca esti deductiv ci nu inductiv, época intunericului te adorarme.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ratat

| TheGentleman a răspuns:

Cred că și tu te regăsești într-o oarecare măsură în situația expusă big grin

Răspuns utilizator avertizat
| MarianWLF a răspuns:

Le place sa se planga nu sa rezolve, vor sa ii compatimesti, nu sa ii ajuti.

| Parakeets explică (pentru TheGentleman):

Te ucid!winking Oricine-ai fi. laughing)

Dar ai dreptate. Adevărul este adevăr. big grin Îl accept. Nu mă și laud în schimb cu asta. laughing) Dar măcar mă lupt, azi cu un pas în față, mâine iar cad, dar mereu lupt cu mine. happy Și la naiba de mă las.

Însă e destul de greu la alții, observ. sad Și asta mă supără, mai ales când eu lupt să salvez acele persoane, dar parcă acelea nu vor. sad

| Parakeets explică (pentru DracuIa):

Lumina o pun pe dv domnule Dracula. Sper că de-a lungul secolelor, v-ați mai adaptat și la lumină laughing) că ș-așa vine încălzirea globală. laughing)
Dar mna, ce mai pot spune în fața adevărului?!
Nada!
Dar eu măcar lupt, evident că terapia m-a și ajutat (a lot) cu toată conștientizarea asta, însă acum sunt doar în procesul de readaptare și am tot căzut, dar la naiba dacă mă las. O să reușesc în cele din urmă. happy

Sper însă că și persoanele pe care le#am tot ajutat. happy Și sper să mi iasă mereu oameni în cale pe care să-i pot ajuta. Dacă vor. Spiritual, evident, nu financiar, căci sunt săracă. Și am impresia că și chiar dacă o să mă ridic din pat în cele din urmă să merg la un work, nu o să devin vreodată bogată. Cu qsta deja m-am r3semnat. happy Chiar dacă există excepții, r3gula totuși e că săracul va rămâne sărac orice#ar fi. Dar oricum eu măcar mă pot bucura de lucruri deep și mărunt3, încât chiar nu mai e pentru mine o problemă sărăcia. laughing)