Nu cred ca mai exista onestitate, a devenit un cuvant des folosit dar rar intrebuintat in relatiile noastre cu cei din jur si asa mai departe, a acelora cu alti oameni.
De de vorbești ca și cum înainte ar fi existat onestitate, iar în ziua de azi a dispărut aproape complet?
Chair ești sigur că înainte să te fi născut tu, exista atât de multă onestitate?
Onestitatea încă mai există, a existat și acum 100 de ani sau 500 exact în aceeași măsură ca în ziua de astăzi. Nu s-a schimbat nimic la caracterul oamenilor.
Nu cred ca inainte sa fiu eu nascuta a existat 'atat de multa onestitate', insa cred ca oamenii erau totusi diferiti. Oamenii cu care interactionam zi de zi au o alta gandire si alte perceptii pe care pana de curand nu le aveau si nu zic ca acum nu mai exista deloc onestitate, dar este un lucru pe cale de disparitie ca sa zic asa.Eu cred ca oamenii se schimba mereu, nu au un caracter constant cei mai multi dintre ei(parerea mea).
Onestitatea o au putini si cei care o au sunt putini . Unii zic eu ca nu mai au onestitate sau o au dar nu cu toti din cauza ca altii au tradat din voie sau nevoie.