Multi fac glume cu cele sfinte,si nu stiu ce risca, cu cine se pun. Dumnezeu le mai ingaduie sa treaca prin unele examene grele, ca sa ii smereasca si sa ii faca sa se gandeasca ca exista Dumnezeu.
Buna,schimba poza te rog ca ma ametesti, nu ca nu mi-ar place ce vad in ea dar...te pup.
Da,poza ta; schimb-o,te roaga frumos biby,ma ameteste, si ma face sa ma gandesc la prostii...a da si nu pot da mesaje, mai am de dat 20 de raspunsuri pana pot da mesaje.te pup.
Da,poza ta; schimb-o,te roaga frumos biby,ma ameteste, si ma face sa ma gandesc la prostii...a da, mai am 20 raspunsuri pana o sa pot da mesaje.te pup.
Hey! Astea sunt decat vorbe.ce s-a intamplat, s-a intamplat si gata. Putea sa i se intample oricui altcuiva.Bye, bye!
Nu cred nimic despre Huidu, stiu doar ca sunt 3 morti, avea viteza si a intrat pe contrasens. Asta conteaza!
Da,sigur. A facut un bou accident si gata,e vina lui Satana.
Dar Dumnezeu unde era daca tot e asa de bun si omniprezent?
Poate si tu o sa patesti, mai devreme sau mai tarziu.
Problema sunt drumurile din Romania si analfabetii care conduc masini habar neavand ce inseamna semnele alea de circulatie. Huidu e prost din nastere, nu mi-a placut de el niciodata.
Din partea mea sa faca pe viata inchisoare. Un analfabet in minus.
Dumnezeu era in acelasi loc, unde se afla si atunci cand acesta facea misto de Dumnezeu si de multi din semenii lui. Poate acolo unde va merge va avea timp sa realizeze ca si el este doar un simplu om, si va avea ocazia sa se pocaiasca de faptele lui.
Este inconstient, are mania vitezei, este iresponsabil. Trebuia sa se gandeasca la viata celor din masina, a sotiei si a celor doi copii.
Credeam ca se va linisti, anul trecut era sa moara. Acum sa plateasca, din vina lui au murit trei oameni.
Dna Ema, numai dati vina pe Dumnezeu, nu Dumnezeu ne încearcă, ci adversarul lui, care\ se numeste Satan Diavolul, m ai informati vă înainte de a răspunde.
Nu stiu daca e de la coarne sau de la mistoul care il facea, dar ceva se intampla cu familia aia, s-au intamplat mult prea multe nenorociri... eu nu cred ca dumnezeu pedepseste, si cu atat mai putin sa ne pedepseasca luand viata altora doar pentru a ne spune intr-un fel "uite ce se intampla daca ma enervezi" eu nu gandesc asa. iar acum sa fim sinceri, cati dintre noi nu am ras cu pofta la emisiunile sale? am fi ipocriti sa spunem ca nu ne-am uitat macar o data la emisiunea sa! acela era serviciul sau, era platit pentru asta, el isi facea treaba. mi-e greu sa cred ca ceea ce facea era din suflet; acum sper doar ca cele doua familii sa gaseasca puterea pentru a trece peste aceasta nenorocire. si pana la urma a fost un accident, mi se putea intampla mie, tie sau oricaruia dintre noi, nu s-a trezit el dimineata si a zis "hai sa omor azi 3 oameni", s-a intamplat o tragedie, doua familii distruse, un om intr-o situatie fizica si psihica dificila...
Silviunebunu întreabă:
cutache întreabă:
anonim_4396 întreabă: