In ambele orase traiul este foarte bun, le-as alege pe mandoua . Dar eu zic ca in L.A e mai bine de locuit
In LA locuiesti daca vrei vreo cariera in actorie.
eu nu as putea locui intru un oras unde este canicula tot anul
1 Daca vrei sa vezi o viata de oras mare te sfatuiesc sa te duci in New York.
PSrea multa aglomeratie 24/24 o sa te doara capu si o caldura infernala.
2 Daca vrei sa te distrezi si sa ai comfortul dorit si sa te relaxezi recomandarea mea este Los Angeles.
Este chiar foarte frumos acolo.
Eu, dupa mine, nu as pleca in America. Acolo toti au pusca si daca nimeresti cu un picior pe gazon la vecinu', nimeresti cu celalalt in sicriu
Eu am fost si in New York si in Los Angeles si mie mi-a placut ambele orase la fel.Si ce inseamna Las Fierbinti? imi explici?
Acolo nu toti au pusca sunt unii bogati care se tem sa nu le fure.Si cu gazonu la vecin daca nimeresti nimeni nimic nu iti face de unde ai mai fuat si tu asta?
Nu e greu daca ai bani ei bine banii nu e problema mea pentru ca parintii mei sunt milioneri.Dar protv ce e asta canal nu? si nu inteleg ce te rizi tu ca eu nu vad nimic de ris aici.
Asta cu medicamantele nu e o problema noi putem cumpara ce vrem.Si toti oamenii care sunt bolnavi se adreseaza medicului si il interneaza.Sa stii ca spitalele acolo sunt chiar dragute
Curious2 întreabă: