Momentan rosul imi place inspira la actiune, cred ca nu dorm prea mult zilele astea de caldura si am nevoie de o culoare care sa ma stimuleze in activitate pe linga cafea.
Plus imi inspira si fericire de care nu prea am parte.(deocamdata)
Tot verdele
Imi da o senzatie de liniste. Speranta, fericire.
Cand vad verdele ma gandesc la natura.(nu mereu, uneori imi e foame si nu ma gandesc decat la mancare si uneori mi-e somn, caz in care ma gandesc la pat ¯\_(ツ)_/¯ )
L-ai intrebat tu personal?
Apocalipsa 4:3
"Era înconjurat(Dumnezeu) cu un Curcubeu ca o piatra de smarald la vedere"
Ca o piatră de smarald. Adică avea culoarea verde. Strălucirea luminii care vine de la prezenţa care este pe tron este atenuată de blânda lumină verde a unui curcubeu dimprejur.
Da, sigur ca da. Nu este ca si cum toate aceste texte antice au fost modificate de sute de ori de catre sute de oameni de-a lungul secolelor in care fiecare a spus si a adaugat ce a vrut.
Esti bomba de om.
Prefer bomba decat sa fiu petarda ca tine.
P.S. Primavara e anotimpul preferat a lui Dumnezeu, atunci cand totul renaste (am citit asta într-o apocrifa) Mersi de funda
Omule, nu mai baga legale ca nu iti face bine.
Îmi plac toate culorile, dar în mod principal Roșu - pentru că după parerea mea e cea mai frumoasă culoare, simbolizând viața, pasiunea ardentă, iubirea. Pe locul 2 - Azur, pentru că e culoarea plajelor tropicale pe care le ador și pe care sper să le vizitez într-o zi. Pe locul 3 - Verde - pentru că e culoarea naturii, a vindecării și lucrurilor care funcționează (știți că led-urile televizoarelor, computerelor, sunt de culoare verde când merg și sunt în funcțiune).