| RAY a întrebat:

Ce curiozitati aveti despre slabit si a pune masa musculara?
Sunt curios in ce zone ati vrea sa aveti mai multa masa musculara bine definita?

8 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

O intrebare simpla, daca tot doresti. Multi au spus de-a lungul timpului, si inca se mai zice, ca fara bulking inainte de a te apuca de sala, pe o perioada lunga de timp, nu poti construi muschii corect si intr-o cantitate considerabila. Ce parere ai, un om care are procentaj de 10% grasime (numar total aleatoriu), si care se alimenteaza corespunzator pentru efortul depus, poate duce un antrenament asemanator si edifica, creste la fel de bine grupele musculare ca unul care se ia dupa invataturile clasice si cu acelasi stil de viata sanatos? Gasesti vreo afirmatie falsa in cele scrise [asta este intrebarea bonus laughing ]?

| Freya1 a răspuns:

Nu vreau sa slăbesc pentru ca am kg normale.In schimba as vrea daca as putea sa mai dau jos de pe burta, dar șansele sunt extrem de mici pentru ca am eu o problemuta ce nu imi da voie sa elimin anumite surplusul de pe abdomen.
În schimb as vrea sa imi mai dezvolt masa musculara la fese.

| RAY explică (pentru Celcestietot):

Nu e adevărat faza cu bukling, nu vad logica la a doua întrebare, învățăturile nu au legătură cu dacă poți face un antrenament sau nu, depinde de fiecare individ, dacă ala are 10% grăsime și e slăbănog nu cred ca va putea vs unu care e plin de mușchi dar are 10% grăsimi, indiferent de învățăturile lui peste

| RAY explică (pentru Freya1):

Nu exista vreau sa slăbesc intr o anumita zona iar de putut este posibil, organismul tău consuma energie reduci energie slăbești, cumperi mici gantere sau vezi video pe YouTube, bonus vezi de mișcările pentru mușchi vaginului

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Eu sunt ok fizic doar ca am un pic de burtica pentru ca acolo retin apa dintr-o anumita cauza.

Apa o reti in picioare honey, trebuie deficit caloric
mai putine calori vs sport
sunt multe de spus, eu am treccut pe high protein din 1 martie
da-mi varsta, genul, inaltimea ta, si ce manci tu deobieci

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Am ovare polichistice ray deci la burta am probleme.

O sa cercetez problema, bine