Cu prietenii ies pe afara, discut pe facebook, mergem la tenis, fotbal, darts, biliard, ping pong. Nu am, insa, incredere deplina in nimeni. Prietenii adevarate exista, dupa parerea mea, doar in filme.
Nu sti dar suntem, hai zi-mi ca mor si nu aflu, ca prieteni ai spus tu ca nu suntem
Un prieten este un om pe care te poti baza.Adica daca ii spui secrete nu le spune la nimeni, daca ai nevoie sa te ajute te ajuta, daca ai o problema te asculta si e alaturi sufleteste de tine.Nu ride de tine niciodata, nu te batjocoreste.Vede si simte daca ai o problema.Eu am asa o prietena.
Nu înțeleg cum se poate spune că prieteniile adevărate există doar în filme. Doar pentru că voi nu ați găsit un prieten adevărat, nu înseamnă că aceștia nu există. Este adevărat că, într-adevăr, prietenii nu vor exista pentru totdeauna și vor pleca la un moment dat din viața ta; este inevitabil. Majoritatea oamenilor doar vin și pleacă, rar cei care rămân.
De exemplu, eu pot spune că am o prietenă adevărată, cu care pot avea discuții profunde, pe care o pot ajuta și care mă poate ajuta în nenumărate situații, pe care mă pot baza, pe care o cunosc și care mă cunoaște. Probabil nimeni nu o va putea întrece, nici măcar egala, căci am o relație foarte bună cu ea.
În concluzie, pentru mine, un prieten este o persoană cu care te înțelegi, care-ți poate oferi sprijin; nu doar mersul la un suc sau mai știu eu unde - acestea sunt doar cunoștințe cu care te poți distra. "Prieten" este un cuvânt mult mai puternic.
În ziua de azi, însă, prieteniile nu sunt privite cum ar trebui, este adevărat. Însă și când vei da de soulmate-ul tău în materie de prietenie, nu îl vei uita.
fyfy3 întreabă:
anonim_4396 întreabă: