anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce e mai rau, sa fii: 1. prost 2. imbecil 3. tampit sau 4. tembel?

Răspuns Câştigător
| AntoSweet a răspuns:

Sa pui intrebari de genul asta pe TPU! rolling on the floor

25 răspunsuri:
| loredutza a răspuns:

3 :*

| Irenne02 a răspuns:

Poti sa fii imbecil, tampit, tembel sau orice altceva, dar... ca prostia nu-i nimic. Prostia e cel mai infricosator lucru pentru oamnei, ea nu ne lasa sa ne dezvoltam normal, in rand cu ceilalti...

| EarsOfAFox a răspuns:

În ce situație mă regăsesc dacă un drum București - Pitești (în jur de 110km) costă maxim 18-20 lei în varianta transport auto, dar eu prefer să dau 36 lei la CFR doar pentru că ador glasul roților de tren, deși sunt conștient că nu merită banii operatorul?
Nu e rău deloc, crede-mă. Nu regret nimic într-o lume în care „trebuie să-ți iei o mașină ca să arăți că ai succes" conform reclamei de la berea Ciuc Premium.

| Chamberlin a răspuns:

Toate astea sunt sinonime, orice raspuns ai alege e la fel ca toate.

| mODIN a răspuns:

Toate 4 laughing

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Mai rau pentru cine? Pentru cei din jur sau pentru cel care e unul din aceste lucruri? E bine sa fi prost, dar e rau pentru cei din jur, de exemplu.

| powergirl a răspuns (pentru EarsOfAFox):

Daca iti plac asa mult trenurile asta nu inseamna ca esti tampit tembel sau prost sau imbecil e pur si simplu pasiune e fain si trenurile au frumusetea lor doar ca nu multi vad ceva mai mult decat zgomot sau fiare

| Agnieszka a răspuns:

Prost.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E mai rau sa fii pe langa unul dintre cei pe care i-ai enumerat.

| EarsOfAFox a răspuns (pentru powergirl):

Nu trebuie să-mi explici mie. Explică-i lui. De-aia i-am dat exemplul. Întrebarea e prea abstractă. Cât despre pasiunea mea destul de rar întâlnită printre flăcăii care nu apucă 18 ani că deja au terminat școala de șoferi...da, zgomot și fiare, unele chiar prea vechi, bani aruncați aiurea, timp pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu conteaza cine esti, cum esti, conteaza ca esti.

| andrutzzy a răspuns:

Buna seara!happy pai..am vazut la viata mea oameni prosti, tembeli, imbecili si tampiti..mai rau e sa suferi de toate 4winking si no..am auzit ca aceste "boli" sunt molipsitoare, dar eu cred ca te nasti cu oricare din ele..sau cu toatethinking si no..cum prostul la prost trage, e plina Romania de asa cevasad si sincer, le plang de mila celor cu asa "probleme"winking

| powergirl a răspuns (pentru EarsOfAFox):

Cati ani ai? daca imi spui iti zic si de ce te intreba asta

| powergirl a răspuns:

Sa fii prost e cel mai rau ca imbecil esti ca asa vrei sa departezi oamenii din jur care nu iti plac tampit ca asa vrei sa afli parerea altora despre tine si tembel ca asa vrei sa testezi oamenii sa vezi ce limite au laughing multumit de raspuns? prost este omul din nastere care este care nu si se preface ala e mai destept ca toti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sper sa nu ma obligi sa-ti spun acum.Ar rezulta ca stii cate ceva despre fiecare in parte, daca o sa le accepti raspunsurile ca fiind unele corecte.
Nu stiu, ma!

| sabin89 a răspuns:

Mirarea mea e ca de ce nu apare intrebarea la "Recomandate". confused

| Doηηa a răspuns:

Prost,și automat le deții și pe celelalte "calități" enumerate de tine.

| EarsOfAFox a răspuns (pentru sabin89):

Eu aveam de gând să ți-o și raportez și ție ți se pare bună de recomandare? laughing E vreo subtilitate adresată întregului site? Numa' proști, tâmpiți, tembeli și imbecili pe aici! rolling on the floor

| sabin89 a răspuns:

Nu e nicio aluzie la membrii site-ului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Să fii de toate 4, să ai cetăţenie română şi să locuieşti în România.

| EarsOfAFox a răspuns (pentru sabin89):

Așa o fi. Măcar ai premiat un răspuns veritabil.batting eyelashes

| Astella a răspuns:

Prost...nu stiu, toate arata ceva rau...

| Lolităăăă a răspuns:

4.

| OnuOnulică a răspuns:

În cazu ăsta toate...

| FoundYouLover a răspuns:

Sa fii toate astea la un loc e cel mai rau!

Întrebări similare