| Cristian2003 a întrebat:

Ce este mai important, sa stii sa te bati sau sa fii inteligent?

11 răspunsuri:
| MariuS88c a răspuns:

laughing buna intrebarea, dupa parerea ta?

| AirănMeidăn a răspuns:

Sa stii sa... ce?

| Cristian2003 explică (pentru AirănMeidăn):

Sa te bati

| Diavolcata a răspuns:

Inteligenta e un atu puternic,dar fara intelepciune si fara lejeritatea s-o aplici in practica,devine un produs steril, adica nu stiu in ce fel poti convinge o fata sa te iubeasca, daca cunosti pe dinafara toate misiunile de la Cape Canaveral, rezolvi cubul Rubik intr-un minut sau poti discuta despre big bang ca despre filmul de aseara, dar nu poti interpreta privirea ei cerand un sarut...

| Roxana_Valentina_1999 a răspuns:

Daca esti inteligent poti bate din cuvinte, tot ce trebuie este sa stii cum sa folosesti acele cuvinte.

| DisturbeDd a răspuns:

Daca esti inteligent nu trebuie sa te bati, cei cu adevarat inteligenti nu sunt pusi in astfel de situatii, pe de alta parte daca esti destept dar "prost" in relatiile cu ceilalti, ai face bine sa stii sa fugi

| AdycuThebest a răspuns:

Logic ca inteligent.dar ma gandesc ca odata ce ai pus intrebarea asta... mai bine apucate si invata sa te bati...hee hee))

| Sociopat a răspuns:

Un barbat adevarat exceleaza in ambele.

| Niklauss a răspuns:

Eu zic ca sa te bati ca daca esti cel mai inteligent om ce faci? vine un infractor/terorist sau cum vrei tu baga un cutit in ine si esti gata si ce ai rezolvat cu inteligenta ca nu ai murit prost? laughing)

| p5ych0 a răspuns:

Inteligenta.

| Cristian2003 explică (pentru AdycuThebest):

Cred ca nu prea ai fost educat de ma jignesti in halul acesta si oricum doar voiam sa vad ce spun si ceilalti utilizatori

Întrebări similare