Asa in 5 secunde imi vine in minte o expresie pe care o tot vad de ceva vreme intr-o reclama la tv si ma scoate din minti:
"Spune-mi doamna..."
Ma enerveaza si expresia, dar mai ales individa aia...imi vine sa vomit cand o vad.
Un coleg care tot spune "am bani de ma enerveaza", imi vine sa ii dau una si sa ii sparg toti dintii, dar nu pot.Sunt in clasa a 12 a si ar fi pacat sa cedez fix acum.
E o alegere buna asta a ta.
Cea mai ieftina scuza să nu faci nimic ca să crești că om, să îmbunătățești ceva la tine.
Asta cumva are legătură și cu faptul că singuratatea se extinde ca o molimă in vremurile noastre
Pai dacă tu aștepți să vina cineva care să zică, "o vai, iubito, iubitule, ești perfectă, perfect, lasă-mă să te ador" în timp ce tu ești o cârpă de om și apoi te plângi că nu te-a înțeles, că nu ați fost compatibili. Dar tu faci zero eforturi sa fii un om mai bun, mai înțelegător, să faci eforturi, (că așa e viața asta de la început până la sfârșit, o luptă continuă cu tine), să îți dai silința, să crești, să capeți o înțelegere mai profundă asupra motivului pentru care am fost aruncați pe bucata asta de rocă care gonește ca nebuna prin praf cosmic...
M-a luat valul. Da, ai ales bine expresia, e dintre cele mai enervante.
Eu am auzit-o doar de la tipi couch potato sau agresivi deocamdata. ''Asa sunt eu''' e din acelasi registru. Scuze si victimizari de doi lei
Exact asa gandesc si eu. Semn de gandire mediocra, egoista, probabil narcisista daca simte ca e atat de ok incat nu merita sa faca vreun efort sa schimbe ceva chiar daca actiunile ei/lui dauneaza.
Nu EXISTĂ NIMIC(să mă enerveze), . Adaug ceva care MĂ amuză.
Dacă n-ai o "împielițată" în casă, ia-ţi o soție, param-pam
Ma, da, dar chestia este ca daca ceva iti face rau de ce nu te-ai schimba pentru tine, nu pentru altul? Dar, in fine, stim cu totii ca nu putem schimba gandirea acestor persoane.
Cand urla nevasta "tu sa taci" imi vine sa o arunc pe fereastra dar imediat imi amintesc ca stam la parter
Asta chiar e super enervantă. Îmi vine să mă dau cu capul de pereți, geez nici eu nu mă plac așa cum sunt pffff. Foarte enervant.
De obicei asta cu ''cine ma place, ma place exact cum sunt" e pentru aia care nu vor sa faca schimbari atat fizic, cat si mental sau din alte puncte de vedere. N-am fost de acord cu asta pentru ca nimeni nu iti va iubi defectele mai ales pe alea nasoale, esti apreciat pentru calitati, nimeni nu iti va aprecia stagnarea in viata.
Ma zgarie pe creier asta cu ''Nimanui nu-i pasa cum arati", ma enerveaza de 2 ori, prima oara pentru ca lumea are impresia ca te aranjezi sau ai grija de tine in special pentru ochii lumii, nu pentru a te simti tu bine in pielea ta psihic, iar a 2-a oara pentru ca e mincinoasa.
Nimic, lasă.
Ai cap judeca
Bine tu?
Cum ești cu iubita?
Sunt o groaza de expresii ce ma enervează.
"ma ingras si de la apa"
Expresia care numai un nesimtit/ nesimtita le pot folosii, ca sa se scuze ca-s obezi, cand in realitate nu se pot oprii din mancat.
Trăim într o tara de ipocriți,critici,barfitori,trădători, inculți, asa ca nu exista sinceritate,falsitate și indiferenta și nepăsare, ce sa ma enerveze, dacă nu exista sinceritate și doar minciuni, acest popor ește don coasta lui iuda ca numa de trădat a știut mereu, faza cu nu contează cum arăți, nu contează bani, contează sufletul, multe alte rahaturi
Nu știu, eu vb din experiente personale și din ce observ, sunt un observator
Indolenta lui "las' ca merge si-asa!", cand e vorba de facut ceva, si faci prost, care e foarte raspindit la noi la romani. Sau nepasarea lui "las' ca-i trece!", cand e vorba ca ai gresit cuiva si l-ai suparat.
utilizator03 întreabă: