Eu am avut musafiri, abia au plecat si acum stau cu sotul si baietii mei la o bere rece, in curte sub pavilion iar parfumul florilor " regina noptii '' e de nedescris...
Daca vreti de baut veniti la mine, am palinca productie proprie(are numai 57 grade), afinata, tot productie proprie si vin nohan alb ( pe 11 iulie am avut nunta baiatului meu mai mare si mai am rezerve), gasim si ceva de mancare, va astept...
Bubulina, tu gusti ce-ti place
@DMV, si tu esti calator prin viata?
@Dr. BenZona, de data asta sunt si eu invitata? Sau te super ca trebuie sa-mi oferi ceva mocca?
@Dr.BenZona, ca sa ajungem la "pana si tuica" ce pasi trebuie sa urmam? Ca sa stiu si eu unde anume esti tu generos
Bubulina, eu gust din "pana si tuica" lui Dr.BenZona
@Dr.BenZona, eu ma simt "flausata"
Dar... te-ai abatut de la subiect, iti este frica de raspuns?
@Bizzare, ce bine ca ai venit. Se pare ca ma cam ia de cap tuica asta, poate imi sari si tu in ajutor
Vai Dr.BenZona, speram sa ma ajuti tu sa ma mai relaxez. Adevarul este ca ma cam strang blugii astia, si nu din cauza ca m-am ingrasat Deci? Ma bazez pe tine sa ma ajuti? Ca daca nu ma ajuti tu atunci...
Bubulina, uite se ofera Dr. BenZona sa profite aaaaaaaaa, scuze sa aiba grija de mine dupa ce beau
Bubulina, poate ma pun eu bine pe langa Dr. BenZona si, iti strecor si tie cheia sub pres
Am nevoie si eu de ajutorul tau Numai ca acum vad ca a cedat, s-a bagat la somn
@Dr.BenZona, mi s-a mai spus ca nu tin minte prea multe cand beau, dar nu credeam ca este atat de grav
Ai uitat sa spui ca, m-ai filmat in timp ce faceam dusul de dimineata
Ai adormit dupa a patra partida, eu am incercat sa te trezesc cu un sarut dar...nimic
Super...inseamna ca vom repeta experienta
Poate data viitoare voi fi si eu treaza ca sa-mi amintesc
Eu ma bag sa mai impusc cativa iepuri in somn ca maine ma scol devreme. Plictiseala colectiva placuta si creativa va urez.
Imi aduce si mie masa la pat? Ca sunt rupta de nervi si nu am papat de 2 zile.
@criticul dulciuri sti sa faci?
@Dr.BenZona. cum sa iti urez, multe inainte sau inapoi?;-s
@lia dar tu ce gusti?
@Dr.BenZona. eu vreau tedi cu biberonu
ai?
@lia ai grija cu tuica, sper ca nu e din prune)
Zilele trecute am facut un material dintr-o fermentatie de banane, mango, kiwi si alte minunatii d'astea tropicale.nu ajunge nici la degetul mic unei tuici de pruna vanata de pe valea Buzaului, in schimb are, slava D-lui, grade, si scopul scuza mijloacele.
LisaJulie întreabă: