Eu imi dau cu mana prin par si doar ma gandesc ca am o groaza de scris la romana. Dar de ce plangi? Ce s-a intamplat? :-s Orice ar fi iti tin pumnii sa iti treaca. Daca vrei mai vorbim pe privat maine. Noapte bunaa
Stau si eu sunt trista si plansai si eu! dar o sa vine si momente mai bune! noapte buna!
Stai linistita si nu plange, nu esti singura care pateste asta, un pic mai multa atentie si se rezolva, poate e oboseala de vina.
Ehh, sunt în clasa a VI - a şi, deşi am media 9 la matematică, uneori nu prea ştiu cum să`mi fac tema. În seara asta s`a întâmplat la fel şi... plâng pentru că n`am ştiut să fac respectivul exerciţiu. Acum m`am oprit, oricum cu plânsul nu rezolvi nimic Nu mai dau randament la ora asta, dar la ora de matematică gândesc mai limpede, ca să zic aşa, doar e la 13 sau 14, când sunt odihnită.
Alta data sa papi si putina (...) cioco, si sa fii mai optimista! Dupa ploaie vine soare!
Eu imi fac unghiile si raspund la intrebari pe TPU :X.
nu trebuie sa plangi:* pentru ca mai devreme sau mai tarziu totul va fi bine:*
Ma gandesc cum ai reusit sa ma impresionezi prin lucrurile simple ce leai zis pe aici.Esti tare fato! bafta:*
ang3l_iN_the_night întreabă:
verypanda întreabă: