Ma joc online gta5. Daca ai bani si tot ce vrei e misto singur, sarac si singur iti bagi p in ea de viata
Un McDonalds, un gta 5 online precum colegu' de mai sus, mai o plimbare cu masina cu prietenii, mai o mica betie, nimic special.
Ascult muzica, nu, fericirea nu inseamna a avea iubita, cu o floare nu se face primavara, tu ce planuri ai?
Daca tu esti fericit si fara bravo tie. Planul e sa stau acasa, pe TPU, prin oras singur, plictiseala.
Bate palma.
Pok, gata am bătut-o
Pok. Pot sa-ti pun o intrebare personala? Nu legata de forme sau aspect:d
Dap, pune
Ai avut vreodata iubit? Daca da, cum a fost relatia?
Hai sa spunem doar ca nu îmi plac oameni de nici o culoare
Inteleg. Dar ai spus ca iubesti un verisor de-al tau, deci exista totusi oameni de care iti place.
Da, exista și sunt foarte putini
Ok. Te mai intreb ceva. Se dau multi baieti la tine? Cum ii refuzi?
Pfff-haha ce curiozități ai omule
Nu și nu, e răspunsul meu
Bine. Te mai intreb. Ai dormit bine azinoapte? Ce ai visat?
Am dormit lemn, nu mai știu ce am visat
Asta e semn bun. Ai forte proaspete azi.
Nu prea cred, în general nu îmi amintesc ce visez, doar dacă visez urat
Atunci e semn bun ca te-ai trezit asa dimineata si mi-ai raspuns.
Semn bun? E sâmbătă și eu sunt traza de la 4-5, asta e un semn raaauu, groaznic mai trebuia sa dorm
Bine, atunci e un semn bun ca esti in viata. Vreau sa te vad mai optimista, sa crezi ca lucrurile vor evolua in bine.
Da pot sa cred cât vreau ca nu am facturi de plătit, și ghici ce? Tot o sa vina facturii de plata
Te cred. Oricum, vreau sa stau la masa cu tine in Paradis sau pe noul Pamant.
Vezi ca nu prea îmi place ce ai scris tu, nu ma înțelege greșit, eu vreau sa te ajut sa nu mai fii plictisit și fără prietenii de aia îți rsapunt
Te înțeleg, stiu ce înseamă sa nu ai prieteni sa fiu mereu singur, dacă cumva duci gluma mai departe îți dau block fără sa ma gândesc mult
Nu sunt rea cu tine doar vreau sa ști ca eu cu libidinoși nu stau la discuți
SilentRain, draga mea, ce e libidinos in a sta la masa cu cineva in Paradis? In Paradis oamenii nu au dorinte sexuale!
Discutam când te naști făta, băieți trebuie sa își cunoască limitele ca de la o glumita se poate ajunge la cuvinte mai urate
Tu ai prietena?
Logodnica, da.
Te invidiez, dar doar pentru asta.
Poti sa fii foarte fericit si singur. E pacat sa pierzi ani din viata plangandu-ti de mila. Uite, de exemplu, duminica ii tundem pe FCSB la Cluj. Crezi ca daca eram singur nu ma simteam la fel de bine acolo?
Tu ce faci toata ziua? Mergi si tu la un film, un meci, o excursie, orice iti place tie. Chiar nu are rost sa stai sa bocesti si sa zici "de ce eu?" "uite ce fericiti sunt altii", fericirea e o alegere. Spune doar "sunt fericit!" si fii fericit.
Stiai ca pana si expresia fetei conteaza foarte mult? Daca te incrunti si stai suparat, creierul te face sa fii chiar asa. Chiar daca esti suparat in interior, daca zambesti pur si simplu, creierul crede ca esti fericit si-ti transmite senzatia asta. Sunt cuvintele doctorului Constantin Dulcan, profesor universitar si neurolog.
:„Tot ceea ce gândim este sprijinit pe un fundament energetic. În momentul în care gândim frumos, bine, noi emitem un nor de lumini." - D.C. Dulcan.
Nu ai cum sa schimbi un om prin simple raspunsuri
Nu cred ca intentia lui era sa-l schimbe, doar sa-i arate si alte perspective, oamenii se schimba de la sine oricum
Fa ți niște prieteni și ti va fi mai ușor. Viata de cuplu e si cu bune și cu rele.
Cine a zis ca singur nu poti fi fericit? Simte-te bine cu tine, iubeste-te, respecta-te si ai sa vezi ca esti fericit cu sau fara partener/a. Nu-ti conditiona fericirea pe altii si fa o activitate in care nu ai nevoie de Partner, exista si activitati pe care le poti face singur.
În funcție de ceea ce consideri tu a fi singur. Nu este neapărat „aiurea" să fii singur, dacă ai cu ce să-ți ocupi timpul.
De ce nu iesi in oras sa cunosti lumea? Poti sa mergi si cu prietenii la un bar, sau la un teren de fotbal/lapte gros. Daca nu iesi din casa, sa nu te astepti ca prea curand sa ai vreo prietena.
N-am nici prieteni. Sunt in strainatate, viata naspa.
pwp întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: