| Isabella883 a întrebat:

Ce faceti cand sunteti singuri?

24 răspunsuri:
| barbieeemo a răspuns:

Ma mai uit pe net sau o mai frec cu unele care nu-mi dau bloc sau report.

| Cinic a răspuns:

Palnuri si strategii. Ma auto analizez si incerc sa nu mai repet aceleasi greseli.

| RAY a răspuns (pentru Cinic):

Ma uimesti, ma bucur sa citesc asta

| Cinic a răspuns (pentru RAY):

Din pacate nu ma ajuta cu nimic palpabil. Doar ca am dezvoltat calitatea de a fii cinic si obiectiv. Cinismul si obiectivitatea te face sa vezi lumea asa cum este ea de fapt. Dar iti rapeste ignoranta si ingnoranta este cea care aduce falsa speranta si falsa speranta ne face sa credem ca intr-o zi va fi bine.

Din ce m-am documentat eu despre cinism este legatura naturala a omului cu natura, pe mine m-a ajutat sa stii, nu iti pierde speranta, pas cu pas iti vei imbunatati starea ta

| Cinic a răspuns (pentru RAY):

Cinismul pleaca de la filozofii greci antici. Acestia aveau tendinta de a prezenta in stare bruta adevarul si de a pune la indoiala standardele societatii. A fii cinic inseamna de a vedea si partea negativa a situatiei si de a trage concluzii pe baza de logica si experiente proprii. Oamenii cauta tot timpul mecanisme de coping la probleme daca nu sunt in stare sa isi rezolve problemele. De aceea exista oameni care practica chestii total inutile cum ar fi self love, confidance, gandirea pozitiva si se duc la terapeut. Poti face toate astea ca la carte dar realitatea din jurul tau ramane aceeiasi, problemele tale vor fii aceleasi. Toate astea nu au nici o valoare de natura practica.

Asta inseamna si realismul dar majoritatea sunt idealisti iar romani sunt visatori, nu vezi faza cu casele 35000 de mii de euro ei viseaza

suntserios
| suntserios a răspuns:

Gatesc

| simplaexistenta a răspuns:

Tai frunze la găini, tu?

| Violleta2022 a răspuns:

Orice imi trece prin cap si am chef

| MarianWLF a răspuns:

Ma bucur de liniste si pace big grin

| TimberWolf a răspuns (pentru RAY):

Direct din coltul blocului!

| TimberWolf a răspuns (pentru Cinic):

Omu e prea inteligent, n-ai ce sa-i faci, domini orice discutie, din partea mea ai nota 10. Mereu am apreciat oamenii destepti si am o vorba de la bunicu, decat cu un prost la castig mai bine cu un destept la pierdere!

| TimberWolf a răspuns:

Evoluez constant, citesc, fac sport, ma gandesc, planuiesc.

| TimberWolf a răspuns (pentru suntserios):

Si tu? ce gatesti patroane?

| Liviu a răspuns:

Incerc sa ma tin departe de stres si de depresie, meh prin orice mijloace, mai ales socializare.Indiferent, daca nu discut, daca nu socializez, o iau pe aratura.

| Isabella883 explică (pentru TimberWolf):

Sau al azilului Mai degraba

Evoluezi ca specie sau cum?

| TimberWolf a răspuns (pentru Isabella883):

Da, sunt aproape reptilian extraterestrial.

Ce interesant, si cum ai reusit?

| TimberWolf a răspuns (pentru Isabella883):

Am atins a 4-a mantra a chackeri si am sacrificat un gandac cu antene pe altarul bisericii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer. ori dorm ori laba ori stau sau un film bun happy

| darius2777 a răspuns:

Film, muzica, somn, masturba'...

Întrebări similare