Palnuri si strategii. Ma auto analizez si incerc sa nu mai repet aceleasi greseli.
Din pacate nu ma ajuta cu nimic palpabil. Doar ca am dezvoltat calitatea de a fii cinic si obiectiv. Cinismul si obiectivitatea te face sa vezi lumea asa cum este ea de fapt. Dar iti rapeste ignoranta si ingnoranta este cea care aduce falsa speranta si falsa speranta ne face sa credem ca intr-o zi va fi bine.
Cinismul pleaca de la filozofii greci antici. Acestia aveau tendinta de a prezenta in stare bruta adevarul si de a pune la indoiala standardele societatii. A fii cinic inseamna de a vedea si partea negativa a situatiei si de a trage concluzii pe baza de logica si experiente proprii. Oamenii cauta tot timpul mecanisme de coping la probleme daca nu sunt in stare sa isi rezolve problemele. De aceea exista oameni care practica chestii total inutile cum ar fi self love, confidance, gandirea pozitiva si se duc la terapeut. Poti face toate astea ca la carte dar realitatea din jurul tau ramane aceeiasi, problemele tale vor fii aceleasi. Toate astea nu au nici o valoare de natura practica.
Omu e prea inteligent, n-ai ce sa-i faci, domini orice discutie, din partea mea ai nota 10. Mereu am apreciat oamenii destepti si am o vorba de la bunicu, decat cu un prost la castig mai bine cu un destept la pierdere!
Incerc sa ma tin departe de stres si de depresie, meh prin orice mijloace, mai ales socializare.Indiferent, daca nu discut, daca nu socializez, o iau pe aratura.
Am atins a 4-a mantra a chackeri si am sacrificat un gandac cu antene pe altarul bisericii.