| T0miVIP a întrebat:

Ce faceti cand va plictisiti?(fara citesc sau cv de genu)

16 răspunsuri:
| AndreiCH a răspuns:

Plimb cainele.

| hellyour a răspuns:

Ascult muzica,mai joc remi pe facebook, vorbesc pe mess, raspund la intrebari pe TPU. Daca te pliptisesti in casa iesi pe afara si distreaza-te cu prietenii! Have fun!

| simplucrina a răspuns:

Ascult muzica

| MonykkkKKKKa a răspuns:

Stau pe facebook!love struck si cu ai meilove struck

| eug3n92 a răspuns:

Sincer sa fiu, nu ma plictisesc absolut niciodata ( nici mie nu imi vine sa cred ) laughing. Daca nu am ce face spal masina, daca masina ii curata fac curat prin camera, mai fac alergari, antrenamente la fotbal. Indiferent de momentul zilei am tot timpul ocupatie happy. Niciodata nu ma plictisesc.

| Fillaide a răspuns:

De ce fara "citesc"? Pai daca eu chiar citesc,n-am voie sa scriu pentru ca n-o sa primesc fundita?laughing

In fine,cind ma plictisesc :citesc ( laughing ),stau pe net,ascult muzica,scriu pe blog,vorbesc cu prietenii, vizionez filme, ies in oras etc.

| ÐÿÅ a răspuns:

Pai... eu ies cu prietenii pe afara... asa trece repede timpul happy

| Bulann a răspuns:

Am mai mult pentru pasiunile mele * lab* *

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă împuşc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu ma auto amuz.
Cand sunt plictiista imi imaginez chesti tare tare amuzante si rad. Adica ma auto amuz. Am orele mele laughing

NOname
| NOname a răspuns:

Fac ce fac, dar nu postez întrebări conversaționale, care n-au nici o legătură cu TPU la "Totul despre TPU".

| MerishorLoveGirl a răspuns:

Asculta muzica :X
joacate pe tel...thinking
vorbeste pe mess cu prietenii...
cheama o prietena la tine...
in orice caz NU CITI.e ff plitkisitor...crede-ma abia mi-am facut tema la mate si simt ca moor de somn laughing
daca ai animale. papagali catei.joacate cu ei happy
thinking uiatate pe geam si da note la ce fel sunt imbracati oamenii laughing
scuze nu-mi mai vin idei sper ca totusi te-am ajutat

| LoveGothik2000 a răspuns:

Citesc plimb cainele shopping merg in parc cu prietenii ma joc la calculator stau pe TPU merg sa mananc undeva (MC) ma uit la TV ma joc cu sora mea sau cu fratele si mai ales merg la LaserMaxx daca nu sti ce inseamna cauta pe Google! Funda? Pleaseeee

| KodrutZ a răspuns:

Muncesc.

| T0miVIP explică (pentru LoveGothik2000):

Lol nu

Întrebări similare