| comansorin a întrebat:

Ce faceti voi ca sa strangeti bani sau ce faceati in adolescenta pentru asta?
Cel mai bun raspuns primeste Funta primi 10 care raspund au sanse foarte mari!

6 răspunsuri:
| sonyaminia a răspuns:

Pai poti sa iti iei un job la MCDONALDS daca ai peste 14 ani sau 14 poti mai mica nu poti,iti faci o pusculita si le zici parintilor, bunicilor cand iei un 10, sau o nota la scoala sa iti dea o suma, le mai ceri din cand in cand. Daca stai la tara fa favorur pentru vecini.eu odata am maturat in fata curtii unei femei si aceasta a venit de la biserica a vazut ce am facut si mi-a dat 10 lei, desigur nu eram singura cu o fata mai eram si ei i-a dat tot 10 leihappy asa...cam atat... dacca mai am vreo idee iti mai zic
funda/

| comansorin explică (pentru sonyaminia):

Ok mai astept raspunsuri!

| sonyaminia a răspuns:

Smi-au mai venit ideei:daca stai la cutre sau te duci in vacante la bunici poti sa faci curta, sa strabgi frunzele etc...sa ii ajuti sa faca must,tuica eic... contra un mic cost si un ban e bun,fa-i ochii de catelus tatalui tau,vb cu parintii sa invite o matusa un unchiceva pe la voi ca sigur iti vor aduc bani daca nu
ceva acolo un suvenir,acum vine craciunul mergi la colindat)eu asta o sa fac cu fratele meu si o prietena)cu capra (la sat la bunici)cu sorcova,inaltarea, etc, ...sarbatori...

| sibiuavon a răspuns:

Buna.Te poti ocupa de vanzarea de produse cosmetice.Nu e deloc greu iar daca ai o sora sau o verisoara care sa te ajute e si mai bine.add la SIBIUAVON pentru mai multe detalii.pup

| comansorin explică (pentru sonyaminia):

Da recunosc sonya dar parinti ar zice ca astea-s lucruri necesare si ca daca le fac le fac pentru ca trebuie asa cum fac curatenie generala in toata casa de unul singur si nu primesc nimic si ti-a si spus de ce daca vrei sa imi mai spui ceva uite am mai pus o intrebare pe TPU! : http://www.TPU.ro/......si-am-mai/

| Ecea a răspuns:

Eu ma ocupam cu frauda si inselatoria cand eram mai mic.
E usor sa vinzi acadele la taranii din Romania.
Am reusit odata sa fac chiar 100 de milioane in cateva ore, dar trebuie sa ai grija ce faci si cum.
Fa-o legal big grin

Întrebări similare