Nu o sa-ti zic cum imi calmez eu nervii si cum trec peste anumite perioade urate, folosesc niste metode mai bolnave, prefer sa te ajut doar pe tine.
Faza este ca doar tu stii ce te face fericita, ce te face sa treci peste gandurile triste, fiecare om este diferit, doar tu stii cum ai putea trece peste toate astea, sufletul tau stie.
Ma uit la filmuletele lui HowToBasic
https://www.youtube.com/user/HowToBasic/videos
Pai creierul isi spune sa manci ceva dulce sa poata elibera dopamina, si cand asculti muzica, faci sport tot dopamina se elibereaza, pai ce sa fac sunt calm mai am si eu momentele mele da trec ce sa faci daca n-am iubita sa imi vars nervi pe ea, sora nu pot ca e departe si e si mai mare ca mine ar iesi meci nebun de box /karate etc cand ma simt foarte nervos de imi vine sa sparg pereti ma uit la filme de relaxare daca nu ma prinde careva desigur
Cand sunt nervos?
Imi chem prietenul cel mai bun pe la mine... jucam ceva, ne uitam la un anime/film, mergem pe undeva...
Sau ascult muzica si joc League of Legends.
Depinde de nivelul de nervozitate. Uneori injur sa ma calmez, alteori cand sunt si socat, stau sa meditez pana gasesc o rezolvare.
și tu ca băiat ascultător faci asta. vezi că îi dai prea multă atenție
Ce?
Am eu o treabă cu un tip, nu știi tu.
Faza cu greyn? lumea vorbeste, ce stii tu
Da.
Nu ma enervez, si cand ma "enervez" pur si simplu am o simpla iesire gen un pumn in usa sau masa si atat. M-am enervat de mult de am trantit o usa cu geam si s-a spart ditamai geamu, dar am zis gata si de atunci nu ma mai enervez.
Ascult muzica, viata e prea scurta ca sa irosesc fiind suparata, nervoasa sau stresata.
Muzica,somn.Dar daca ma simt bine pentru o zi, se rezerva tot pentru ziua urmatoare si e de 10 ori mai rau ...Eu sunt mai tot timpul suparat pe viata asta...
Ce ai facut? De ce te simti asa?
nu contează.
De ce sa nu conteze?
Se vede dupa poza de la profil, ce scrie acolo, si dupa ce fel de intrebare ai pus, ca ai patit ceva.Deci,ce e?
Daca am sansa sa fac o persoana sa se simta mai bine.De ce sa nu o fac?
nu-i pasă nimănui. de ce i-ar păsa unui străin? e ok, nu mai insista, serios.