Pai si daca nu iti iese ce faci? Eu sunt ca ala de tinea cu ursul in acest context
Da,dar joaca pe PC ca si statul pe TPU sau urmaritul de filme pe PC, tableta, smart etc iti iau somnul, ba exista o legatura stiintifica intre jucatul multe ore pe PC si depresie sau insomnie! Ca nu pe toti ii prinde aceasta afectiune este la fel de corect.
Mergi la magazin si iei unul.
Sau ar mai fi o metoda, dar totusi tind sa cred ca prima varianta este mai buna, incerci sa nu stai inainte de somn cu o sursa de lumina (telefonul, evident) in fata si sa fie cat mai intuneric in camera. Sau daca te trezesti noapte si nu poti sa dormi, te ridici din pat, aerisesti putin camera, respiri adanc, stai linistit, te plimbi cateva minute prin camera si apoi te pui din nou in patul rece si bun.
Dar tot cred ca prima varianta e mai sigura.
Asta nu-i acasa cu toate cele. M-a rugat pe mine, in particular, sa-i gasesc prietenele barbatului ei. I-am spus ca nu pot, ca nu-s politai. Mi-a raspuns obraznic: "Deci ce mai este de vorbit (desi eu nu vorbsem altceva decat raspunsul la intrebarea ei)? Nu mai avem ce discuta. Ai zis că nu mă poți ajuta. Adio". Normal ca adio. Doar nu-i faceam curte! Eu sunt om batran si ea o mucoasa impertinenta. Vai si amar!
Dupa cate scrie, pare o persoana care a mai avut cont pe aici si bineinteles a primit SUSPENDARE, ca mi-a urmarit activitatea si stie recomandarile mele fata de adolescentii care sufera de depresii cronice si eu le recomanda vizita la medic!
o forma de trolli ce sa-i facem, acestia sunt trolii "reloading", revin iar si iar!
Intre timp m-a blocat aceasta 'schizofrena', dar niciodata nu poti sti cu exactitate genul lor, au un gen aparte acesti trolli, se dau ce nu sunt si isi pun ce sex vor pe net;)
https://www.tpu.ro/utilizator/acvnbf
daca TPU mi-ar apartine as da acces la crearea conturilor numai celor care trec anumite teste psihologice, caci s-au inmultit pe acest site limitatii si bolnavii psihic!
Si pe mine m-a blocat. Am vrut sa-i scriu sa fie mai civilizata. Nu mai pot.
Nu e nicio pierdere, din pacate exista multi astfel de useri pe TPU
AdeAdelina578 întreabă: